• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2024

20:17

"Volim te sine"! Nenad Periš se oglasio i čestitao rođendan Mateju: "Zajedno smo i večeras"

Informer, Zoran Sinko

Vesti

"Volim te sine"! Nenad Periš se oglasio i čestitao rođendan Mateju: "Zajedno smo i večeras"

Podeli vest

Matej Periš, mladić iz Splita, je pre dve godine tragično izgubio život u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra.

Njegovo relo pronađeno je u 18. maja 2022. godine na Adi Huji. Da se njegov životni put nije završio u srpskoj prestonici, Matej bi danas napunio 30 godina.

Njegov otac Nenad Periš je, uoči rođendana sina, na Fejsbuku objavio emotivnu poruku.

"Ovo ostrvo je svakodnevno bilo tvoje odredište, a moje životno polazište, gde sam prohodao. Zajedno smo i večeras, uoči tvog rođendana. Volim te", napisao je Matejev otac.

On je objavio fotografije sa ostrva Vis, kao i iz Crkve svetog Jeronima i franjevačkog samostana. Na taj način porodica je proslavila Matejev život na mestu na koje je voleo da odlazi.

Tragična sudbina Mateja Periša ostaće dugo u sećanjima svih ljudi koji su čuli za nestanak mladog hrvatskog državljanina u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine, kada je sa prijateljima došao u Beograd na doček Nove godine. Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kod Beton hale u Beogradu, a 18. maja je pronađeno njegovo telo i izvučeno iz Dunava kod Ade Huje.

 

 

Njegov nestanak je podigao celu Srbiju na noge.

Uprkos svim nadama, potraga za mladićem se završila kobno - njegovo telo je pronađeno nakon pet meseci potrage, pre dve godine, u Dunavu kod Ade Huje, kilometrima daleko od mesta gde ga je nadzorna kamera poslednji put snimila.

Matej Periš je tog 30. decembra izašao sa prijateljima u klub "Gotik". U toku noći, iz kluba je izašao sam, bez jakne. Snimci njegovog kretanja nakon izlaska iz "Gotika" i dalje nisu u potpunosti razjašnjeni.

 

Foto: printscreen

Matej Periš

 

Nelogično kretanje i trčanje mladića, zaustavljanje taksija, pa ulazak u vodu kod kafića "Savanova", kao i signal mobilnog telefona, samo su neki od detalja zbog kojih je njegov nestanak i odluka da izađe sam iz kluba prava misterija.

Telo pokojnog Mateja Periša je ispraćeno 20. maja 2022. godie iz crkve Sv. Ante u Beogradu za Split, gde je sahranjen, piše Telegraf.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)
Live TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija