• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2024

13:08

Ovo je Amerikanac uhapšen u Beogradu! Nađen mu pištolj i šuriken, ima profil na sajtu za odrasle (FOTO)

mup/društvene mreže

Vesti

Ovo je Amerikanac uhapšen u Beogradu! Nađen mu pištolj i šuriken, ima profil na sajtu za odrasle (FOTO)

Podeli vest

Američkom državljaninu Martinu M. (36) koji je u subotu uhapšen u Beogradu zbog posedovanja oružja, pištolj je dostavljen poštom, pišu portali.

U stanu koji je koristio u centru grada pronađene su i hvatske kune, brojne platne kartice, pištolj, municija, kao i šuriken, poznato oružje nindža!

Sumnja se da je uhapšeni Martin M. povezan sa kriminanlim grupama, a bezbednosne službe Srbije proveravaju sve okolnosti njegovog dolaska i boravka u Srbiji, u čemu učestvuje i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

- Martin Aleksandar M. bio je više puta hapšen u Majamiju. Inače, on je poreklom iz Hrvatske, ali je nejasno otkud kod njega hrvatske kune, koje se više ne koriste, odnosno nisu sredstvo plaćanja u susednoj državi - otkriva sagovornik iz istrage.

 

Foto: Društvene mreže

Martin M.

 

Prema njegovim rečima, Martinu M. su pištolj i municija stigli poštom.

- Oružje je mu je stiglo kao paket i kako je otkriveno, on ga je preuzeo u pošti u centru Beograda. Moguće je da je poručeno preko takozvanog dark neta - dodaje on.

Tokom istrage, kako saznajemo, otkriveno da je Marin M. boravio u Beogradu, da je potom dva dana proveo na Kosovu i Metohiji, a da se potom vratio u Beograd gde su mu i stavljene lisice.

Na društvenim mrežama, Martin M. se predstavljao kao američki bodibilder. Na fotografijama koje je objavljivao vidi se da je učestvovao i na takmičenjima.

 

Foto: Društvene mreže

Pištolj koji je kod njega zaplenjen

 

- Preko celog stomaka ima istetovirano "Mo many", a na slikama se vidi njegova nerverovatna mogućnost transformacije fizičkog izgleda. Na svom Instagramu naveo je i da ima profil na sajtu za odrasle - kaže izvor Kurira i dodaje da se proveravaju njegovi kontakti koje je ostvarivao u našoj zemlji.

Podsetimo, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili u centru Beograda američkog državljanina, kod kojeg su pronašli pištolj i okvir sa šest pripadajućih metaka.

 

 

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Stari grad, uhapsili su u centru Beograda američkog državljanina A. M. M. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija" pisalo je u saopštenju.

 

Foto: printscreen

Martin M.

 

Policija je kod osumnjičenog, u torbici koju je nosio, pronašla pištolj i okvir sa 6 pripadajućih metaka.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, izjavio je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srpska kuća u ritmu džeza
Društvo

Srpska kuća u ritmu džeza

U utorak, 30. jula, Srpska kuća će biti domaćin jednom od najuspešnijih srpskih džez pijanista i kompozitora, Vladimiru Maričiću.

29.07.2024

14:29

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija