• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2024

13:19

Četvoro povređenih u sudaru! Karambol u Čačku

Informer

Vesti

Četvoro povređenih u sudaru! Karambol u Čačku

Podeli vest

U čačanskom naselju Atenica došlo je do žestokog sudara dva putnička vozila. Četiri osobe su povređene i one su vozilom Hitne pomoći prebačene u Opštu bolnicu u Čačku.

"Tri ženske i jedna muška osoba primljene se u na Urgentno odeljenje čačanske bolnice, stabilnih vitalnih parametara. Nakon odrađene dijagnostike dvoje pacijenata, jedna ženska i jedna muška osoba zadržani su radi opservacije na odeljenju Hirurgije" potvrđeno je za RINU u Zdravstvenoj ustanovi Čačak.

 

Foto: Foto: V.B.

Policija/Ilustracija

 

Zbog udesa koji se dogodio na frekfentnoj deonici u Čačku saobraćaj se odvijao usporeno.

Sve okolnosti pod kojim je došlo do ove nezgode utvrdiće nadležne službe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srpska kuća u ritmu džeza
Društvo

Srpska kuća u ritmu džeza

U utorak, 30. jula, Srpska kuća će biti domaćin jednom od najuspešnijih srpskih džez pijanista i kompozitora, Vladimiru Maričiću.

29.07.2024

14:29

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija