• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

29.07.2024

15:20

Nesreća u Barajevu postala još jezivija: Maloletnik pijan vozio drugara na krovu automobila - fatalan ishod!

Printskrin video drustvene mreze

Vesti

Nesreća u Barajevu postala još jezivija: Maloletnik pijan vozio drugara na krovu automobila - fatalan ishod!

Podeli vest

Nikola V. (17) nastradao je kada je pao sa krova automobila na kom je bio sa drugom A.J. (19) a kojim je upravljao A.M. (17). Tinejdžer je bez dozvole vozio automobil, A.J. a da sve bude još gore imao je alkohola u organizmu, saznaje Informer.

Kako je Informer ranije izveštavao strašna tragedija dogodila se u nedelju oko 3 sata ujutru, u Ulici Sime Markovića u Barajevu. 

- Nastradali Nikola V, koji je iz Barajeva,  je prema dosadšnjim informacijama bio sa drugovima u obližnjem kafiću. U nekom trenutku im se verovatno suluda ideja učinila zanimljivom te je sa drugom A.J. legao na krov automobila - objašnjava izvor Informera i dodaje:

- Reč je o automobilu marke "pežo 307" koji je zapravo vozio A.J., ne znam da li je on vlasnik ali njegov automobil. A.J. je sa nastradalim Nikolom ležao na krovu vozila kojim je upravljao A.M. Automobil se kretao od tog kafića, tačnije iz smera Železničke ulice. Pretpostavlja se da je vozio brzo te da je u krivini samo izbacio sa krova Nikolu koji je pao na asfalt - objašnjava izvor Informera. 

Foto: Zoran Sinko

 

Prema njegovim rečima Nikola je jako udario glavom u asfalt. 

- Izašle su komšije ispred čije se kuće tragedija dogodila. Žena je pokušala da pomogne nesrećnom mladiću ali nažalost nije mogla. Tinejdžer joj je bukvalno izdahnuo na rukama dok su čekali hitnu pomoć. Nakon toga je lekar samo mogao da konstatuje smrt - rekao je naš sagovornik. 

Kako je objasnio policija je vozaču A.M. uradila alkotest koji je navodno pokazao da je maloletnik pre tragedije pio.  

- Aparat je pokazao da je tinejdžer imao skoro 0,4 promila alkohola u organizmu. Ne znam za nastradalog Nikolu jer će se to, verujem utvrditi obdukcijom - pojasnio je naš sagovornik dodajući da je samo pukom srećom A.J. koji je takođe bio na krovu svog vozila ostao nepovređen. 

Foto: mesto gde je nastradao Nikola/ foto:Zoran Sinko

 

Inače, u Barajevu poznaju familiju nastradalog Nikole i kako kažu o njime niko nema ružnu reč da kaže. 

- Čudi me da je Nikola bio na krovu tog automobila. Pa, on se plašio nije ni na stolicu hteo da se popne, Inače, išao je u Srednju ekonosmku školu, bio je odličan učenik, dobar mladić... Nikom nije jasno kako je ovo moglo da se dogodi - rekao je jedan od prijatelja unesrećene porodice. 

Prema njegovim rečima na mestu tragedije bio je Nikolin otac. 

- Čovek nije mogao da dođe sebi. Danas je otišao po telo sina, ne znam da li će ga preuzeti, zbog obdukcije...Tuga - kaže prijatelj tužne porodice.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija