• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.07.2024

10:53

Tragičan kraj potrage! Mirko iz Futoga pronađen mrtav

Društvene mreže

Vesti

Tragičan kraj potrage! Mirko iz Futoga pronađen mrtav

Podeli vest

Mirko Umićević koji je nestao u Futogu 24. jula, pronađen je mrtav, saopšteno je na Fejsbuk stranici "Nestali Srbija".

Umićević je i na dan kad je nestao otišao u radnju, ali se nije vratio kući. Poslednji put je viđen na nasipu od hale ka crkvi u Futogu. Njegov telefon je postao nedostupan oko 12:30 tog dana.

U trenutku nestanka, Mirko je nosio svetlo plavu majicu, teget šorts, teget papuče, i crnu torbicu sa dokumentima i telefonom. Porodica i prijatelji bili su veoma zabrinuti za njega i apelovali su na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave nadležnim organima ili porodici.

Sestra je napisala na Fejsbuku i da se sa bratom čula poslednji put posle ponoći porukama i ništa nije ukazivalo na problem, a da je telefon nedostupan od srede u 12.30 časova.

Kako je bio dostupan na telefonu i aktivan na mesindžeru, negova porodica se ponadala da će se javiti. Ali, ipak u pitanju je bilo nešto drugo. Tačnije, Mirko nije bio taj koji je bio aktivan.

Drugi telefon mu je ostao kod kuće i sestrić ga je pozvao na messinger, mama i tata su se javili. To je tih par minuta. Jer poruke koje sam mu slala na Viber nisu isporučene... Njegov telefon je nedostupan od srede 24.07. od 12:30, 13h. Sad mi je sestra javila, da smo zato svi pomislili da je dostupan... Nažalost, nije - napisala je Mirkova sestra u komentaru ispod objave na Fejsbuku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija