• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dnevnik

30.07.2024

13:07

Nožem zaklao ženu, jer ga je napustila! Ubica iz Velikog rita ostaje u pritvoru

Miloš Rafailović/društvene mreže/ustupljene fotografije

Vesti

Nožem zaklao ženu, jer ga je napustila! Ubica iz Velikog rita ostaje u pritvoru

Podeli vest

Tridesetšestogodišnji Jožef F. iz Novog Sada, koji je 20. aprila popodne u novosadskom naselju Veliki rit nožem usmrtio svoju partnerku Aranku Aljiti (29), ostaje iza rešetaka, jer mu je pritvor ponovo produžen do 25. avgusta.

Osumnjičeni Jožef se tereti da je ubio nevečanu suprugu u kući njenog brata u ulici Baja Pivljanina 16 u Velikom ritu, uprkos zabrani prilaska koja mu je bila određena zbog nasilja u porodici.

On je sa pokojnom Arankom, sa kojom ima troje dece, živeo u naselju Bangladeš, ali ga je ona napustila i došla kod brata. Kako navode komšije, Jožef je često dolazio i nagovarao nevenčanu suprugu da mu se vrati.

Pretpostavlja se da je iz tog razloga došao i tog kobnog 20. aprila, samo dva dana pre nego što će mu isteći mera zabrane prilaska. Sa više uboda nožem usmrtio je suprugu, a potom pokušao i sebe da ubije.

Njega je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar sa višestrukim teškim ubodnim ranama i posekotinama koje je sam sebi naneo. Odmah po izlasku iz bolnice, određen mu je pritvor u kom se i dalje nalazi.

Prema rečima poznanika, Jožef nije mogao da prihvati činjenicu da ga je žena napustila:

- Na Fejsbuku je kačio slike i snimke na kojima je sa Arankom, uz ljubavne i tužne pesme. Bilo je i onih koje govore o rastanku i patnji. Dva dana pre ubistva, J. F. objavio je 73 fotografije, a na čak 70 je bio sa pokojnom ženom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dejan Nestorović: Kritične mineralne sirovine i vetroparkovi su koenzim razvoja moderne evropske Srbije
Društvo

Dejan Nestorović: Kritične mineralne sirovine i vetroparkovi su koenzim razvoja moderne evropske Srbije

Srbija je na putu ka održivoj energetskoj i ekoloskoj budućnosti. Da bi zaista imali zelenu energetiku i novi model rasta, moramo mnogo raditi na dekarbonizaciji privrede i industrije, do 2050. godine tj. da se rešimo štetne emisije zagadjenja vazduha iz naftnih derivate i čvrstih goriva, rekao je aktivista i borac za ljudska i ekološka prava Dejan Nestorović.

30.07.2024

14:58

TV

Sport

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje
Olimpijske igre

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje

Srpska veslačica u skul konkurenciji Jovana Arsić zauzela je peto mesto u četvrtfinalu Olimpijskih igara sa vremenom 7:56.18 minuta, što nažalost nije bilo dovoljno za plasman u borbu za medalje u trci na 2.000 metara.

30.07.2024

09:59

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija