• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.07.2024

14:23

Ovo je Nikola koji je nastradao u Barajevu: Pao sa krova automobila koji je vozio maloletni drugar bez dozvole

printscreen

Vesti

Ovo je Nikola koji je nastradao u Barajevu: Pao sa krova automobila koji je vozio maloletni drugar bez dozvole

Podeli vest

Tinejdžer Nikola V.(17) koji je stradao u saobraćajnoj nesreći 28. jula u Barajevu kada je sa prijateljima išao da se provoza na krovu automobila, danas će biti ispraćen na večni počinak.

Sahrana će biti obavljena na Novom groblju u Barajevu, a opelo je počelo u 13 časova u njegovoj porodičnoj kući. Porodica je dala čitulju za Nikolu i sa tugom obavestila sve o sahrani.

Podsetimo, tragedija se dogodila u subotu tri sata iza ponoći u Ulici Sime Markovića u Barajevu. Tinejdžer (17) bez vozačke dozvole bio je za volanom "pežoa" na čiji krov su se kobne večeri popeli nastradali mladić i njegov prijatelj star 19 godina. Nakon nekih 50 metara vožnje, vozač je naglo zakočio i mladić je pao s krova direktno na glavu i ubrzo preminuo, dok je njegov prijatelj prošao bez povreda.

Kobne večeri, kako su nam ispričali sagovornici, nastradali mladić bio je sa prijateljima u lokalnom klubu, a sada je na društvenoj mreži X podeljen video-snimak koji je, navodno, nastao pre jezive nesreće. Vidi se grupa mladih kako snima suludu vožnju. Na korivu je sedeo momak sa flašom u ruci, vidno raspoložen. "Pežo" se zaustavio nekoliko trenutaka kasnije, na krivini ulice, kako bi i drugi mladić (19) seo na krov. Ubrzo, kako nam je objasnio očevidac, dolazi do stravične nesreće.

Na društvenim mrežama se naknadno pojavio i video-snimak koji je, kako se navodi u opisu, nastao samo nekoliko trenutaka pre jezive nesreće.

Naime, na snimku koji od nedelje kruži društvenim mrežama vidi se mladić kako sedi na krovu plavog automobila marke "pežo" i peva, dok ga vršnjak bez vozačke dozvole vozi. Na snimku se vidi kako se veselo društvo zabavlja, ni ne sluteći da će se već u sledećem trenutku dogoditi strašna nesreća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dejan Nestorović: Kritične mineralne sirovine i vetroparkovi su koenzim razvoja moderne evropske Srbije
Društvo

Dejan Nestorović: Kritične mineralne sirovine i vetroparkovi su koenzim razvoja moderne evropske Srbije

Srbija je na putu ka održivoj energetskoj i ekoloskoj budućnosti. Da bi zaista imali zelenu energetiku i novi model rasta, moramo mnogo raditi na dekarbonizaciji privrede i industrije, do 2050. godine tj. da se rešimo štetne emisije zagadjenja vazduha iz naftnih derivate i čvrstih goriva, rekao je aktivista i borac za ljudska i ekološka prava Dejan Nestorović.

30.07.2024

14:58

TV

Sport

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje
Olimpijske igre

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje

Srpska veslačica u skul konkurenciji Jovana Arsić zauzela je peto mesto u četvrtfinalu Olimpijskih igara sa vremenom 7:56.18 minuta, što nažalost nije bilo dovoljno za plasman u borbu za medalje u trci na 2.000 metara.

30.07.2024

09:59

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija