• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2024

17:11

Uspela policijska akcija "Osmatrač"! Otkrivena plantaža marihuane nadomak Budve, dileri iza rešetaka (FOTO)

MUP CG

Vesti

Uspela policijska akcija "Osmatrač"! Otkrivena plantaža marihuane nadomak Budve, dileri iza rešetaka (FOTO)

Podeli vest

Na teritoriji Budve pronađena plantaža marihuane, uhapšene tri osobe

Preduzimajući intenzivne aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe narkotika, policijski službenici Sektora za borbu protiv kriminala su zajedno sa službenicima Regionalnog centra bezbednosti „Jug“, Odeljenja bezbednosti Budva, a u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, realizovali predmet kodnog naziva „Osmatrač“ i lišili slobode tri lica.

Foto: MUP CG

 

Jutros su, u ranim jutarnjim časovima, policijski službenici izvršili pretrese stanova koje koriste I.P. (33), I.P. (35) i M.J. (39), a za koja lica je policija na osnovu prethodnih operativnih saznanja, došla do sumnje da vrše uzgoj biljke konoplje - marihuane u mestu Višnjeva. Tokom realizacije ovog predmeta pronađen je zasad - plantaža sa 178 zasada biljke konoplje - marihuane.

Po nalogu državnog tužioca izvršen je uviđaj na licu mesta kojom je prilikom posečeno i izuzeto 178 stabljika ove biljke, radi sprovođenja daljih veštačenja, dok su izvršeni pretresi stanova koje koriste ova lica na tri lokacije, te pronađeno i oduzeto 1,4 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, manju količinu hašiša, dve vage za precizno merenje, dva mobilna telefona, kao i vozilo marke „Mercedes“, a za koje se predmete sumnja da su korišteni u izvršenju krivičnog dela.

Foto: MUP CG

 

Sumnja se da su se navedena lica bavila uzgojem ovih biljaka, kao i uličnom distribucijom narkotika, te da su izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Oni će u zakonskom roku biti sprovedeni na dalju nadležnost višem državnom tužiocu u Podgorici.

Foto: MUP CG

 

Službenici Uprave policije, Sektora za borbu protiv kriminala, nastavljaju kontinuirane aktivnosti nesmanjenim intenzitetom u cilju razbijanja mreže ulične prodaje narkotika i procesuiranja tzv. „uličnih dilera“, a sve u cilju zaštite zdravlja i stvaranja povoljnog bezbednosnog ambijenta za život i rad građana Crne Gore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21