• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

31.07.2024

20:44

Posvađali se oko devojke! Prve slike sa mesta horora kod Žitorađe (FOTO)

Lj. S., Masha Bandjur

Vesti

Posvađali se oko devojke! Prve slike sa mesta horora kod Žitorađe (FOTO)

Podeli vest

U centru sela Glašinav kod Žitorađe oko 18 sati dva sada ubijen je Dejan Ilić (49) iz ovog sela.

Njega je ubio N.S. (49) iz istog sela. Kako je Informer saznao, osumnjičeni i žrtva susreli su se ispred prodavnice, posvađali se, a onda je N.S. nožem ubo Dejana koji je izdahnuo na mestu zločina.

Osumnjičeni muškarac zatim je otišao do svoje kuće, pozvao policiju i ispričao šta se dogodilo. Nakon toga je i uhapšen.

Prema svedočenju meštana, ubijeni je vrlo problematičan i jutros je izašao iz pritvora, jer je ranije srpom napao majku ubice i isekao je.

 

Foto: Foto: Lj. S.

Mesto zločina

 

Na sreću komšije su ga sprečile da zadobije teže povrede.

- On je držao celo selo u strahu. Od jutros je pričao kako ima spisak od 50 ljudi koje će da ubije. Pominjao je i N.S. – pričaju okupljeni meštani.

Oni kažu da su hteli da pokrenu i peticiju kao bi ga nadležni organi sklonili sa ulice.

- Evo, ja sam bio tu ispred prodavnice kada je došao. Pitao sam ga otkud on, a odgvovorio mi je "Država nema rešenja za mene" - kaže Zoran Antić meštanin sela. 

On dodaje da je ubijeni bio vrlo problematičan i da su se svi plašili.

 

 

- Izašao je iz prodavnice i ja sam videla da se koška sa ubijenim, pa sam odmah pozvala policiju. U prodavnici je bila još jedna žena, zaključale smo vrata i tako čekale - kaže radnica prodavnice ispred koje se dogodio zločin.

Sukob između njih, tvrde meštani datira od pre par godina zbog navodno neke devojke, koju je N.S. "preoteo" ubijenom

Policija je pronašla i nož kojim je izvršeno ubistvo, ali su odvezli i majku N.S. u policijsku stanicu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21