• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2024

13:45

Oglasilo se Tužilaštvo povodom slučaja porodilje sa Vračara: Utvrđuje se uzrok smrti bebe

Masha Bandjur

Vesti

Oglasilo se Tužilaštvo povodom slučaja porodilje sa Vračara: Utvrđuje se uzrok smrti bebe

Podeli vest

Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sinoć je obavio uviđaj na licu mesta u stanu gde je pronađeno telo novorođenčeta, čija je majka hospitalizovana i nalazi se u teškom stanju.

Naloženo da se obavi obdukcija sa toksikologijom tela novorođenčeta, koja treba da utvrdi uzrok njegove smrti.

Majka je zadržana u bolnici radi neophodne operacije.

Podsetimo, kako je potvrđeno "Blicu", GAK je prijavio policiji da je kod njih privatnim kolima dovezena žena, koja je odmah operisana, jer je bila životno ugrožena prilikom porođaja. Policija je daljom istragom u stanu u Beogradu pronašla mrtvo novorođenče.

Dok su je spremali za operaciju, sa porodiljom su policajci obavili razgovor kako bi saznali šta se dogodilo i gde je beba.

Prvo rekla da je bacila bebu

Tokom razgovora, žena je nepovezano pričala i pominjala razne vremenske odrednice kada se porodila.

Menjala je izjave, tvrdeći da je dete bacila, a na kraju je priznala da se telo bebe nalazi u stanu na Vračaru gde se i porodila. Ona je tvrdila na kraju da je rodila mrtvu bebu, a da joj se posle slošilo. Odmah su poslate policijske ekipe na adresu i tokom uviđaja je pronađeno telo bebe. Telo bebe je prebačeno u Institut za sudsku medicinu gde bi obdukcijom trebalo da se utvrdi da li je rođena živa ili se radi o mrtvorođenčetu – rekao je izvor blizak "Informeru".

Prema njegovim rečima, policija je obavila razgovor sa osobom koja ju je dovezla do bolnice, dok čeka rezultate obdukcije i oporavak žene kako bi potom sa njom kroz razgovor pokušali da utvrde da li se radi o neželjenoj trudnoći ili nečem drugom.

Prema nezvaničnim informacijama, M. M. se porodila u svom stanu pre nedelju dana, ali je na početku istrage tvrdila da je svoju bebu rodila mrtvu, zatim je tvrdila da je bacila u kontejner. Kasnije je promenila iskaz i otkrila policiji da je telo bebe još uvek u stanu, prenose mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kurti nastavlja lov na Srbe! Njegovi banditi uhapsili petog Srbina danas!
Politika

Kurti nastavlja lov na Srbe! Njegovi banditi uhapsili petog Srbina danas!

Nakon hapšenja četvoro Srba iz Pasjana zbog navodnih ratnih zločina, jutros je priveden i peti Srbin iz Kosovskog Pomoravlja, rečeno je Tanjugu u Kancelariji za Kosovo i Metohiju. Nenad Stojanović iz sela Bosce kod Kosovske Kamenice priveden je u akciji tzv. kosovske policije pod optužbama za navodne ratne zločine.

03.08.2024

13:59

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija