• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/glas srpske

03.08.2024

14:43

Haos na parkingu! Mrtav pijan slupao osam automobila i uleteo u četiri izloga! (VIDEO)

printscreen 192

Vesti

Haos na parkingu! Mrtav pijan slupao osam automobila i uleteo u četiri izloga! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom ovog incidenta na njegovu sreću vozač nije povređen, iako je načinio ogromnu materijlalnu štetu

Nadzorna kamera zabeležila je u noći između petka i subote šokantnu scenu u Doboju kad je pijani vozač izlupao osam automobila i četiri izloga!

Na snimku se vidi kako vozač oko 4.30 sati ujutru gubi kontrolu nad automobilom i nekoliko minuta udara u parkirane automobile i uleće u izloge. Vozač nije povređen tom prilikom.

Policija je saopštila da je saobraćajnu nezgodu izazvao muškarac koji je na privremenom radu u inostranstvu i koji je u organizmu imao više od jednog i po promila alkohola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija