• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2024

11:19

Potresnim rečima oprostili se od Strahinje: "Život donisi dane u kojima se zanemi ..."

facebook/shutterstock/informer

Vesti

Potresnim rečima oprostili se od Strahinje: "Život donisi dane u kojima se zanemi ..."

Podeli vest

Dečak Strahinja S. (14) iz sela kod Mionice poginuo je kada se sa prijateljem (14) vozio na traktoru. Nastradali maloletnik bio je u gostima kod druga koji je slavio rođendan.

Kako su rekle komšije, tragedija se dogodila u petak 2. avgusta, a Strahinja je kod druga došao dan ranije kako bi proslavili rođendan u Mionici.

- Ostao je da spava kod druga jer stanuje u susednom mestu. Bili su sami kući, a u dvorištu je bio parkiran traktor marke IMT koji je u vlasništvu slavljenikovog oca. Dečaci su hteli, kako smo čuli, da se provozaju. Poginuli tinejdžer seo je za volan traktora, dok je dečak čiji je otac vlasnik traktora seo pored njega. Iz za sada nepoznatog razloga došlo je do prevrtanja vozila. Strahinja je pao, a nakon toga nije mu bilo pomoći - rekao je jedan od komšija porodice kod koje je Strahinja bio. 

 

Foto: Informer/B.I.

ilustracija

 

Prema rečima komšija nadvodno su se dečaci traktorom sjurili u kanal.

- Tragedija se dogodila na makadamskom, seoskom putu koji vodi do reke. Tamo je ceo dan opsadno stanje i niko ne može da priđe reci. Blokiran je put, pokušali smo da saznamo nešto više, ali nas je policija udaljila. Užasno je sve što se desilo i to baš na veliki praznik - reko je, ubrzo nakon tragedije, jedan od meštana Mionice.  

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije.

 

Foto: prinstscreen/Instagram MUP

ilustracija

 

Od nastradalog Strahinje danima se na društvenim mrežama oprašataju drugovi,

"Na žalost, život donosi i dane u kojima se od bola i neverice zanemi. Naš nekadašnji učenik klarineta u IO Mionica, Strahinja S. je tragično nastradao. Iskreno saučešće porodici."ovim rečima od nastradalog Strahinje oprostila se Muzička škola u kojoj je svirao klarinet. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Sport

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova
Crvena zvezda

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova

Prošla su tri kola Superlige i možda se ne nazire još kako će tim igrati za mesec dana, ali se jasno ocrtava da je Crvena zvezda pogodila sa pojačanjima. Ili barem tako sada deluje. Devet od deset golova crveno-belih od početka sezone dali su stranci, od čega trojica na svom debiju: Bruno Duarte, Felisio Milson i Timi Maks Elšnik. A poker sjajnih golgetera sa njima čini i Šerif Ndijaje.

04.08.2024

09:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija