• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2024

16:34

Uhapšen Indijac u Beogradu! Počinio je ovo krivično delo

shutter/Informer

Vesti

Uhapšen Indijac u Beogradu! Počinio je ovo krivično delo

Podeli vest

Muškarac P. S. (28), državljanin Republike Indije, uhapšen je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" zbog sumnje da je izvršio krivično delo Falsifikovanje isprave.

"On se tereti da je 2. avgusta, na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu, policijskim službenicima predao na uvid putnu ispravu Republike Indije u kojoj se na strani broj 9 nalazio lažni pečat Ambasade Republike Srbije u Nju Delhiju koji je otisnut preko nalepljenog blanko ukradenog obrasca Republike Srbije" piše u saopštenu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Muškarac P. S. se na saslušanju branio ćutanjem.

"Imajući u vidu da je u pitanju strani državljanin, koji nema prebivalište ni boravište na teritoriji Republike Srbije, koje okolnosti ukazuju na opasnost od bekstva Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu podneo predlog za određivanje pritvora, koji je rešenjem suda i određen" dodaje se u saopštenju.

 

Foto: Shuterstock

Lisice/Ilustracija

 

Istraga povodom ovog slučaja se nastavlja, a više detalja biće pozunato nakon saslušanja osumnjičenog muškarca u nadležnom istražnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!
NERAZUMNO

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!

Preporuka EU Kijevu da zabrani tranzit ruske nafte odgovara interesima SAD, kojima je potrebna potpuna zavisnost Brisela od američkih energetskih resursa, prokomentarisala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reči mađarskog šefa diplomatije Petera Sijarta da je zabrana tranzita koordinirana iz Brisela.

04.08.2024

14:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija