• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

04.08.2024

18:19

Gori deponija kod Bogatića! Jedna stvar plaši lokalno stanovništvo (FOTO)

Beta, 192/printskrin

Vesti

Gori deponija kod Bogatića! Jedna stvar plaši lokalno stanovništvo (FOTO)

Podeli vest

U mestu Crna Bara kod Bogatića drugi dan zaredom gori seoska deponija, a vatra je zahvatila i travu i nisko rastinje u njenoj blizini, na nekadašnjoj šljunkari "Mičigen".

- Juče se prvo celom dužinom zapalila seoska deponija, a po svemu sudeći usled jakog vetra plamen se proširio na travu i nisko rastinje u neposrednoj blizini. Vatrogasci su uspešno intervenisali i oba požara ugasili, ali je vatra danas na obe lokacije ponovo planula - naveo je izvor Informera.

 

Foto: G.R.

Gori nisko rastinje

 

U selu strahuju da se ponavlja situacija s početka avgusta pre dve godine, kada su se požari javljali četiri puta za nedelju dana pošto je žarište bilo u dubini nekoliko metara visokih naslaga otpada. 

 

Foto: G.R.

Požar je zahvatio i lokalnu deponiju

 

- Ne ponovilo se. Od dima neprijatnog mirisa koji se širio nije moglo da se diše. Vatrogasci su nadljudskim naporima, po osam časova dnevno, gasili  vatru koja je ponovo izbijala sutardan ili posle dva dana - podsetili su meštani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!
NERAZUMNO

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!

Preporuka EU Kijevu da zabrani tranzit ruske nafte odgovara interesima SAD, kojima je potrebna potpuna zavisnost Brisela od američkih energetskih resursa, prokomentarisala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reči mađarskog šefa diplomatije Petera Sijarta da je zabrana tranzita koordinirana iz Brisela.

04.08.2024

14:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija