• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2024

10:47

Svi detalji užasa na Čukarici! Pastorku (5) gurao tuš u usta, pekao ga na ringli, a evo ko je prijavio očuha monstruma

Shuterstock

Vesti

Svi detalji užasa na Čukarici! Pastorku (5) gurao tuš u usta, pekao ga na ringli, a evo ko je prijavio očuha monstruma

Podeli vest

Muškarac I.A. (40), očuh sa Čukarice koji je osumnjičen da je svom pastorku (5) pekao ruke i noge na ringli, otkriven je kada je došao zajednički prijatelj očuha i majke dečaka da im namesti kablovsku.

Kako se saznaje, on je video da dečak ima zastrašujuće povrede i odmah reagovao. Da nije bilo njega, prema proceni lekara, povrede dečaka mogle su da se završe kobno.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni nasilnik i majka dečaka zabavljali su se oko godinu dana, kada se ona sa sinom iz prethodnog braka preselila kod njega na Čukaricu. Kako se saznaje, niko nije posumnjao da je dečak žrtva nasilja, jer kada bi god pozvali njegovu majku javljao se I.A.

- U kući je tada živeo I.A. sa svojim osmogodišnjim sinom. Majka dečaka nikome se nije žalila sve dok nije došao njihov zajednički prijatelj da im pomogne oko kuće. On je prvo primetio iz razgovora koji je očuh vodio sa dečakom da postoji neki problem, a posle nekog vremena popeo se uz stepenice da završi to što je imao i zatekao je očuha kako mališana kupa ledenom vodom. Tada je zapazio ogromne modrice, čvoruge, a potom i velike opekotine na telu dečaka - kaže izvor.

"Obećala sam da ću biti uz njega"

Prema rečima izvora, on je odmah upitao majku dečaka zašto nije otišla, na šta mu je ona odgovorila: "Obećala sam da ću biti uz njega u svemu".

- On ju je tada nekako ubedio da ode kod svog oca. Pomogao joj je da se spakuje i poslao na autobus. Kada je stigla kod svog oca došla je i njena tetka i tada su i oni primetili strašne povrede na dečaku. Pozvali su i policiju, kada su i dečak i majka dečaka ispričali da je sve to radio I.A. - kaže izvor.

 

Foto: Z.I.

Policijska marica/Ilustracija

 

I.A. (40), koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno tukao, a potom pržio ruke i noge svom petogodišnjem pastorku saslušan je pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu gde se branio ćutanjem. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo pritvor koji je sud usvojio, dok je majka dečaka koja je bila uhapšena zbog zanemarivanja sina puštena na slobodu jer su istekli zakonski razlozi zbog kojih je bila u pritvoru.

Osumnjičeni A.I. nakon hapšenja je bio smešten u psihijatrijsku ustanovu "Dr Laza Lazarević". On je, prema saznanjima tamo psihijatrijski veštačen, nakon čega je sproveden u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, gde je saslušan. On je, prema nezvaničnim informacijama, odlučio da se brani ćutanjem na optužbe da je izvršio jezivo zlostavljanje prema svom pastorku.

Majka uhapšena, pa puštena iz pritvora

Majka dečaka juče je puštena iz pritvora u kojem je bila zbog sumnje da nije ništa preduzimala da zaštiti sina od pomahnitalog partnera. I ona je, kao i on, odlučila da ćuti pred tužiocem.

- Njoj su istekli zakonski razlozi zbog kojih je bila u pritvoru. Pritvor joj je određen zbog opasnosti da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, a kako su oni saslušani razlozi za pritvor su joj istekli - objašnjava izvor.

 

Foto: MUP

Hapšenje/Ilustracija

 

Kako se nezvanično saznaje, istraga je utvrdila jezive detalje zlostavljanja nemoćnog dečaka.

- Mališan je imao jezive povrede po glavi i telu. Frakture rebara, otiske cipela po telu. Opekotine po dlanovima i stopalima. Doktori kada su ga videli rekli su da je jedan dan došao kasnije on bi preminuo. Dečak je bio u toliko lošem stanju da su svi bili zabrinuti da li će preživeti. On se i dalje nalazi u bolnici - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

"Eto, desilo se"

Dan nakon otkrivanja užasa, prizor je bio jeziv na mestu zločina.

Garderoba razbacana po dvorištu, dečije igračke, papuče. Automobil parkiran u dvorištu kuće sa otvorenim prozorom u kojem se nalazi gomila nabacanih stvari. U naselju muk i tišina, komšije u neverici pričaju za šta se desilo.

Prema rečima komšija, kada su pitali I.A. šta se njegovom pastorku dogodilo, kada su videli da ima zamotane ruke, on je samo kratko odgovorio: "Opekao se, eto desilo se."

Komšije kažu da su ga na dan hapšenja, u popodnevnim satima, videli kako iz kuće izbacuje garderobu na ulicu i da iz straha nisu smeli da mu priđu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija