• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2024

14:45

Pokazala policajcu srednji prst! Evo kako je prošla na sudu

Miloš Rafailović, PngWing

Vesti

Pokazala policajcu srednji prst! Evo kako je prošla na sudu

Podeli vest

Tivćanka A. M. (47) kažnjena je novčanom kaznom od 1.500 evra jer je jutros omalovažavala u centru Budve policijske službenike.

Prema pisanju lokalnih portala policija je podnela prekršajnu prijavu protiv A.M., a ona je jutros oglašena krivom pred Sudom za prekršaje u Budvi.

Presudu je doneo predsednik Suda za prekršaje, sudija Marko Đukanović.

Kako "Vijesti" saznaju incident se dogodio u centru Budve na novom kružnom toku, kada je Tivćanka prelazila ulicu.

 

Foto: screenshot

Crnogorska policija/Ilustracija

 

U prijavi policije se navodi da je ona omalovažila policijske službenike D. L. i N. T. koji su bili u službenom automobilu i vršili službene aktivnosti.

Dok je prelazila pešački prelaz pokazala je srednji prst ka policajcima, koji su zaustavili auto da pređe preko obeleženog pešačkog prelaza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milovan

pre 2 nedelje

Bravo za sudiju. Svugde sudovi rade svoj posao osim u Srbiji. U Srbiji bi za isto nedelo sud odredio 1500 ali dinara.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Nova era Lige šampiona! Kompjuter odlučuje ko sa kim igra!
Fudbal

Nova era Lige šampiona! Kompjuter odlučuje ko sa kim igra!

Redizajnirana Liga šampiona je pred vratima, a očekivanja su velika. Novi format obećava više dinamike nego u prethodnih dvadeset godina, koliko je trajao stari sistem. Promene su obimne i obuhvataju gotovo svaki aspekt takmičenja, uključujući i žreb.

26.08.2024

14:48

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija