• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.08.2024

08:49

Poginula devojčica i još dve osobe! Stravični detalji nesreće kod Sjenice: Preticao kolonu pa izazvao tragediju (FOTO)

S.D.

Vesti

Poginula devojčica i još dve osobe! Stravični detalji nesreće kod Sjenice: Preticao kolonu pa izazvao tragediju (FOTO)

Podeli vest

U stravičnom udesu koji se dogodio noćas kod Sjenice, tri osobe poginule, među kojima je jedna devojčica, a tri su teško povređene i lekari se bore za život druge devojčice.

Kako smo već izveštavali do tragedije je došlo, na ulazu u Sjenicu iz pravca Nove Varoši, kada je DŽ. K. vozač "mercedesa" u punoj brzini krenuo da pretiče kolonu i direktno se sudario sa "audijem" koji je naišao u susret, a u kome je bila petočlana porodica iz Novog Pazara

Na licu mesta poginuo je vozač "audija" dok su četiri osobe, među kojima su bile i dve devojčice hitno transportovane u Opštu bolnicu u Novom Pazaru.

Foto: S.D.

Jezivo... automobil totalno uništen nakon direktnog sudara

Nažalost kako sazanjemo ubrzo po prijemu u bolnicu jedna devojčica je preminula, dok lekari sve čine kako bi spasili život drugoj koja je u kritičnom stanju. 

U udesu je nastradao i vozač "mercedesa" DŽ. K. koji je preminuo u užičkoj bolnici.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Infrastrukturni projekti ne staju, nastavljamo da razvijamo Srbiju
Društvo

Vesić: Infrastrukturni projekti ne staju, nastavljamo da razvijamo Srbiju

Tokom prvih 100 dana rada Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nastavili smo neumorno da radimo na izgradnji infrastrukture, koja je preduslov za dalji ekonomski i privredni razvoj Srbije, poručio je ministar Goran Vesić, ističući među najvažnijim koracima nastavak izgradnje auto-puteva i brzih saobraćajnica širom zemlje, početak izgradnje železničke obilaznice oko Niša, rekonstrukciju niškog aerodroma, kupovinu pet novih kineskih vozova Soko, rekordne rezultate Er Srbije.

10.08.2024

10:37

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija