• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

12.08.2024

10:29

Ubistvo u Pančevu: Nasmrt prebio supruga bivše žene!

Informer

Vesti

Ubistvo u Pančevu: Nasmrt prebio supruga bivše žene!

Podeli vest

Muškarac G.S (61) iz Vračevog Gaja, uhapšen je zbog sumnje da je ubio Makedonca B.P. (61) sa kojim je bila njegova bivša žena!

Kako Informer nezvanično saznaje, tragedija se dogodila u četvrtak u večernjim satima u blizini dvorišta osumnjičenog G.S. a gde su bili njegova bivša supruga i njen sadašnji emotivni partner Makedonac. 

- G.S. se razveo sa ženom ima možda, više od godinu dana. Ona je tada otišla u Makedoniju i počela da živi sa B.P.  Tog kobnog dana došla je zajedno sa njim kod prijateljice koja živi u kući do njenog bivšeg supruga - kaže izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje: 

-G.S. je valjda video bivšu i njenog partnera. Došao je kod njih u dvorište i naravno da su se potukli. Pretpostavlja se da je G.S. u jednom trenutku udario B.P. i da je on pao i glavom udario u beton. Ubrzo potom je preminuo - objasnio je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima, obaveštena je hitna pomoć i policija koja je odmah uhapsila G.S.

- Njemu je nakon hapšenja, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. I u okviru tog vremena biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu - rekao je naš sagovornik.

Više javno tužilaštvo se u petak oglasilo saopštenjem u kojem se navodi da je: "Osumnjičeni G.S. uhapšen jer se tereti da je dana 8.8.2024. godine u večerenjim časovima u Vračev Gaju lišio života muškarca B.P." saopštilo je tužilaštvo.

Inače, nakon ubistva dežurni javni tužilac je zajedno sa policijom izvršio uviđaj mesta događaja.

Osumnjičeni će u Više javno tužilaštvo u Pančevu biti sproveden radi saslušanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada
Društvo

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada

Telekom Srbija Grupa ima prihode koliko svi ostali operateri u svih šest zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, ubedljivi smo broj jedan, potpuno nedostižni za konkurenciju, uveliko smo prevazišli region i sada je vreme da osvajamo Evropu i svet, nalazimo se tamo gde i pripadamo, poručio je danas generalni direktor najuspešnije srpske kompanije Vladimir Lučić!

12.08.2024

12:04

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23