• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2024

21:00

Balkanac zaklao bivšu devojku: Jeziv zločin u Nemačkoj

Tanjug/AP

Vesti

Balkanac zaklao bivšu devojku: Jeziv zločin u Nemačkoj

Podeli vest

Neverovatno brutalan zločin dogodio se u Gelzenkirhenu kada je, kako se sumnja, Miroslav J. (38) iz Hernea, rodom sa Balkana, nožem ubio bivšu devojku Dženi S. (36) ispred njene kuće u Nemačkoj.

Jeziv zločin, prema navodima lokalnih medija, dogodio se ujutru u utorak ,13. avgusta ispred njene kuće u Nemačkoj. 

Prema dosadašnjoj istrazi, Nemac Miroslav, a koji je poreklom sa Balkana, je Dženi napao i izbo nožem, kada je izašla iz kuće da izbaci đubre.

"Ona se borila sa napadačem i na njenim rukama su bile vidljive krvave povrede i masnice. Nažalost niko je nije čuo, te joj teko pomoći nije bilo" rekao je izvor nemačkih medija.  

Navodno je, Miroslav za dlaku izbegao susret sa Dženinim sadašnjim dečkom, jer je prema jednoj priči on bio u blizini kuće. 

Foto: printscreen/Bild, privatna arhiva

 

"On je sedeo u kolima parkiranim u blizini kuće, a kada je izašao iz njega, video je mladića sa bejzbol kapom kako trči. Tada nije znao da je upravo on ubio njegovu Dženi", piše Bild.

Policijski službenici su kasnije uhvatili Miroslava J. i odveli ga kod istražnog sudije koji mu je odredio pritvor.

Još uvek nije poznat motiv ubistva, a sumnja se da je Miroslav ubistvo počinio pod dejstvom alkohola. 

Prema rečima prijatelja ubijene žene, ona je više puta rekla da se plaši bivšeg dečka.

" On navodno nije preboleo raskid i stalno ju je vrebao i maltretirao. Rekla je i da joj je pretio..." rekao je jedan od Dženinih prijatelja. 

Inače, Miroslav i Dženi su zajedno živeli u stambenoj zgradi u Herneu do novembra, a njihove komšije kažu da nikada nisu čuli svađu ili bilo šta slično.

"Kada su se rastali prošle godine u novembru, svi smo bili šokirani. Bili su uvek prijateljski nastrojeni i raspoloženi. Nikada nije bilo problema. On ovde živi već šest godina, ona se kasnije preselila i nestala", rekao je komšija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija