• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/vijesti

16.08.2024

08:31

Diler blizak "kavačkom klanu" pobegao iz pritvora: Mladiću iz Danilovgrada u kući pronađeno 2 kilograma kokaina i oružje

EPA/Boris Pajović

Vesti

Diler blizak "kavačkom klanu" pobegao iz pritvora: Mladiću iz Danilovgrada u kući pronađeno 2 kilograma kokaina i oružje

Podeli vest

Mirko A. iz Danilovgrada pobegao iz policijskog pritvora, nakon što je juče uhapšen kada je policija kod nejga rponašla 2 kilograma kokaina i pištolj.

Uhapšeni je kako je prenose crnogorski mediji blizak "kavačkom klanu", a akciju su izveli policajci iz Danilovgrada zajedno sa kolegama iz Sektora granične policije i službenim psima sa kojima su pretresli kuću i druge prostorije koje koristi mladić osumnjičen za dilovanje droge. 

Crnogorska policija je saopštila da je on uhapšen kada su kod njega pronađena četiri paketa sa sadržajem bele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain.

- Ukupna težina zaplenjene droge je oko 2 kilograma, a zaplenjen je i pištolj "glok", izbrušenih fabričkih brojeva, s okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dve vage za precizno mjerenje. Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 evra za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge - saopštila je policija. 

Nakon konsultacija s postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici on je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju s krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, a za sada nije poznato kako je on nakon privođenja uspeo da pobegne iz policijskog pritvora.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija