• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.08.2024

11:58

Tragedija u Vreocima: Automobil pokosio pešaka, telo leži na putu (FOTO)

MUP Srbije

Vesti

Tragedija u Vreocima: Automobil pokosio pešaka, telo leži na putu (FOTO)

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći koja se nešto posle 11 sati dogodila u Vreocima, kod Lazarevca, poginuo je pešak (60).

Kako se vidi na fotografiji koja je objavljena na Instagram stranici 192_rs pešak je na licu mesta ostao mrtva i policija trenutno radi uviđaj. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)


Do udesa je došlo u Vreocima kod "sušare", kada je na pešaka (60) naleteo BMW kojim je upravaljo tridesetogodišnji mladić. Na lice mesta je ubrzo policije izašla i ekipa Hitne pomoći koja je nažalost mogla samo da konstatuje smrt.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija