• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.08.2024

14:27

Uhapšen bahati vozač iz Knajževca: Pijan i bez dozvole vozio neregistrovan moped, ali to mu nije bilo dovoljno

Informer

Vesti

Uhapšen bahati vozač iz Knajževca: Pijan i bez dozvole vozio neregistrovan moped, ali to mu nije bilo dovoljno

Podeli vest

Knjaževačka policija podneće krivičnu prijavu protiv Knjaževčanina starog 39 godina zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Kako je saopšteno uhapšeni muškarac je kroz Knjaževac vozio moped, i na znak saobraćajne policije odbio je da se zaustavi. Patrola je krenula kolima za njim i uspela da ga pomeri sa kolovoza i zaustavi. Ispostavilo se da on vozi neregistrovani moped, da nema saobraćajnu dozvolu, nije imao ni kacigu, a alkotest je pokazao da ima 2,81 promila alkohola u krvi.

Bahati vozač je odmah priveden na trežnjenje, ali se on razbesneo i svom snagom počeo da šutira vrata sobe u kojoj je bio zatvoren sve dok nisu naprsla i dok policajci nisu ušli, savladali ga i smirlili.

Ovom vozaču mopeda je određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega će biti podneto više zakonskih prijava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Hibridne ubice Srbije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Hibridne ubice Srbije!

Zapad verovatno prvi put tako ekstremno primenjuje dvoličnu i licemernu politiku – u ovom slučaju protiv Srbije i predsednika Vučića. Zapad, javno, manifestno, podržava Vučevu proevropsku politiku, Vučićevu pomirljivost u vezi pitanja KiM, podržava litijumsku politiku Vučića itd. To čine često, rekoh javno i nedvosmisleno. Nažalost, reči Zapada su jedno, a dela nešto sasvim drugo. Ekstremno drugačije.

10.09.2024

17:15

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija