• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.08.2024

10:17

Slomili nos čoveku zbog parking mesta: Uhapšeno četvoro iz Zemuna zbog učestvovanja u tuči!

Shuterstock

Vesti

Slomili nos čoveku zbog parking mesta: Uhapšeno četvoro iz Zemuna zbog učestvovanja u tuči!

Podeli vest

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Zemun su doneli rešenja o zadržavanju okrivljenih S.M. (22), D.G. (40), S.V. (58), L.V. (25) i L.V. (21) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili po jedno krivično delo Učestvovanje u tuči u Zemunu.

Naime, policije je u Zemunu, po nalogu tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila četvoricu muškaraca, među kojima su i otac i njegova dva sina, zbog sumnje da su pretukli jednog muškarca posle svađe oko parking mesta.

Kako je Informer ranije izveštavao tuča se dogodila u ulici Marije Bursać, na parkingua prethodila je rasprava oko slobodnog parking mesta.

- Okrivljeni su zadržani zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili po jedno krivično delo učestvovanje u tuči na taj način što su u Zemunu, u Ulici Marije Bursać, na parkingu kod broja 21-23, najpre započeli verbalnu raspravu oko slobodnog parking mesta, a potom učestvovali u tuči u kojoj je oštećenom M.Đ. (52) nanesena teška telesna povreda u vidu preloma nosa sa dislokacijom - navodi se u saopštenju u kom se dodaje:

- Okrivljeni L.V. parkirao se na slobodno parking mesto na koje su hteli da se parkiraju okrivljeni M.S. i D.G., koji su bili u vozilu sa oštećenim M.Đ., nakon čega je okrivljeni L.V. otišao do obližnje zgrade i po njegovom pozivu na mesto događaja su pristupili njegov otac S.V. i brat L.V. Navedeni događaj je policiji prijavio oštećeni M.Đ., nakon čega su policijski službenici obavili uviđaj i o svim okolnostima obavestili javnog tužioca.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Brnabić razmontirala Đilasa, Mariniku i bivšu vlast: Za njih ne postoji gori pakao od otvaranja novog radnog mesta! Zbog toga im je Vučić najgora noćna mora!
Politika

Brnabić razmontirala Đilasa, Mariniku i bivšu vlast: Za njih ne postoji gori pakao od otvaranja novog radnog mesta! Zbog toga im je Vučić najgora noćna mora!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinike Tepić o oglasu za posao koji je objavila kompanija Rio Tinto. Brnabić je istakla da za Dragana Đilasa, njegovu stranku i celokupnu bivšu vlast "izgleda da ne postoji gori pakao od otvaranja novog radnog mesta" i da im je zbog toga Aleksandar Vučić, čovek koji je otvorio 550.000 radnih mesta i koji ne namerava da stane, najveća noćna mora.

21.08.2024

11:06

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija