• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

21.08.2024

13:33

Poznato stanje domara koji je izvršio masakr u Gimnaziji u Sanskom Mostu: Pucao sebi u grudi, u bolnicu primljen u svesnom stanju

Printsreeen Facebook/RTV "Sana" Sanski Most

Vesti

Poznato stanje domara koji je izvršio masakr u Gimnaziji u Sanskom Mostu: Pucao sebi u grudi, u bolnicu primljen u svesnom stanju

Podeli vest

Mehemed V. koji je danas nakon masakra koji je počinio u Gimnaziji u Sanskom Mostu, kada je ubio troje, a onda pucao sebi u grudi primljen je u Univerzitetski-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, sa prostrelnom ranom.

Kako izveštavaju mediji iz banjalučke bolnice su se oglasili saopštenjem u kojem je precizirano da će Mehemed V. biti operisan. 

- Pacijent je dovezen u Urgentni centar UKC Republike Srpske sa prostrelnom ranom grudnog koša. Pacijent je svestan i trenutno su dijagnostičke procedure u toku, te je planiran operativni zahvat - saopšteno je iz UKC RS i navedeno da su sve dalje prognoze u ovom slučaju preuranjene.

Foto: Printsreeen Facebook/RTV "Sana" Sanski Most

Školski domar Mehemed V. ubio direktora, skeretaricu i nastavnicu Gimnazije u Sanskom Mostu

 

Podsetimo Mehemed V. je pucajući iz automatske puške u školi u kojoj je radio kao domar ubio direktora Nijaza Halilovića, profesorku Gordanu Nidžan i sekretaricu škole Nisvetu Kljunić.

Prema prvim informacijama domar je izvršio zločin jer je suspenodvan, a navodno su sve žrtve bile članovi komisije koja ga je udaljila sa posla. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje
Društvo

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje

Fondacija Humana srca je početkom juna pokrenula konkurs „Mama nisi sama“, namenjen svim samohranim roditeljima. Pravo na učešće su imali svi samohrani roditelji, koji su se prijavljivali popunjavanjem obrasca, kao i prilaganjem relevantne dokumentacije i dokaza o statusu samostalnog vršenja roditeljskog, odnosno starateljskog prava.

21.08.2024

15:28

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!
Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Pol Grinberg, američki pisac i zaljubljenik u ribolov, odlučio je da sprovede nesvakidašnji eksperiment - godinu dana jeo je ribu za svaki obrok. Nakon ovog neobičnog izazova, otišao je na lekarski pregled, a rezultati su bili neočekivani. Doktor je bio posebno zatečen jednim od nalaza, i to ga je nateralo na dodatno razmišljanje.

21.08.2024

15:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija