• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.08.2024

13:52

Letvom teško povredio komšiju (96) u Leskovcu: Deda (94) nasilnik ostaje u pritvoru

S.D.

Vesti

Letvom teško povredio komšiju (96) u Leskovcu: Deda (94) nasilnik ostaje u pritvoru

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su Đ. Z. (94) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, kada je komšiju Đ.P. (96) udario letvom po glavi.

On se sumnjiči da je juče ujutru, nakon kraće rasprave, drvenom letvom zadao više udaraca devedesetšestogodišnjem komšiji.

"Povređenom muškarcu pomoć je ukazana u Opštoj bolnici u Leskovcu, a potom je prevezen u Klinički centar u Nišu. Osumnjičenom je, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu." saopštila je policija. 

Osumnjičeni je danas bio kod tužioca, ali nije iznosio odbranu.

"Branio se ćutanjem, nakon čega je javni tužilac predložio određivanje pritvora. Pritvor je i određen u trajanju do 30 dana, a zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi mogao uticati na nesaslušane svedoke i ponoviti krivično delo" saopštilo je tužilaštvo u Leskovcu. 

Kako je Informer ranije izveštavao, u selu Draškovac kod Leskovca juče oko 11 sati teško je povređen Đ.P. i hitno je  prebačen za UKC Niš.

„Udaren je tupim predmetom, zadobio je prelom glave, kostiju, vrata, ima krvarenje i nagnječenje mozga, povrede su opasne po život i prebačen je na Neurohirurgiju u Nišu“, kazao je ranije direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević.

Kako su naveli u bolnici povređeni dekica je zadobio povrede glave.

„Indikovan prijem na odeljenje neurohirugije, od strane njihovog specijaliste. Pacijent je svestan i stabilan “, saopštili su iz niškog UKC.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje
Društvo

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje

Fondacija Humana srca je početkom juna pokrenula konkurs „Mama nisi sama“, namenjen svim samohranim roditeljima. Pravo na učešće su imali svi samohrani roditelji, koji su se prijavljivali popunjavanjem obrasca, kao i prilaganjem relevantne dokumentacije i dokaza o statusu samostalnog vršenja roditeljskog, odnosno starateljskog prava.

21.08.2024

15:28

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!
Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Pol Grinberg, američki pisac i zaljubljenik u ribolov, odlučio je da sprovede nesvakidašnji eksperiment - godinu dana jeo je ribu za svaki obrok. Nakon ovog neobičnog izazova, otišao je na lekarski pregled, a rezultati su bili neočekivani. Doktor je bio posebno zatečen jednim od nalaza, i to ga je nateralo na dodatno razmišljanje.

21.08.2024

15:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija