• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/atvbl.rs

22.08.2024

11:35

Prevrnuo se čamac sa 30 migranata! Iz Drine izvučeno i četvrto telo utopljenika

Reuters

Vesti

Prevrnuo se čamac sa 30 migranata! Iz Drine izvučeno i četvrto telo utopljenika

Podeli vest

Tela tri migranata pronađena su u reci Drini kod Bratunca, gde se rano jutros prevrnuo čamac sa tridesetak migranata, potvrdio je direktor Republičke uprave civilne zaštite Boris Trninić.

Tela četiri migranta izvučena su iz Drine kod Bratunca, gde se rano jutros prevrnuo čamac sa tridesetak migranata, saznaje "ATV".

Utopljenike su izvukli pripadnici spasilačkog tima Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske.

Direktor Republičke uprave civilne zaštite Boris Trninić, ranije je rekao da je, prema nezvaničnim informacijama, oko 30 migranata bilo u čamcu od kojih je 15 izašlo na obalu.

On je dodao da su na zahtev opštine Bratunac na teren izašle vatrogasno spasilačke jedinice iz Bratunca tima Republičke uprave civilne zaštite za spašavanje na vodi.

- Pošto su sva četiri tela na obali bliže Srbiji, policija Srbije je preuzela tela. Naši momci su nastavili potragu- rekao nam je Trninić.

Foto: Reuters

 

On kaže da tim Republičke uprave civilne zaštite za spašavanje na vodi ide u dalju potragu sa dva čamca sa posadom.  

U Policijskoj upravi Zvornik Srni je rečeno da je policija zadržala 14 migranata za koje je utvrđeno da su iz Maroka, a koji su jednim od čamaca krijumčareni Drinom kod Bratunca, dok se drugi čamac prevrnuo.

Ovaj slučaj Granična policija prijavila je policiji jutros u 5.20 časova. Pretpostavlja se da su čamci sa migrantima krenuli preko Drine iz mesta Drlače oko 12 kilometara od Ljubovije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Rusija dobila pokretne krematorijume za spaljivanje mrtvih ukrajinskih vojnika! Od 15.000 vojnika poslatih u Kursku oblast, ni jedan se neće vratiti živ?
Live TV

(VIDEO) Rusija dobila pokretne krematorijume za spaljivanje mrtvih ukrajinskih vojnika! Od 15.000 vojnika poslatih u Kursku oblast, ni jedan se neće vratiti živ?

Ruski ministar odbrane poslao je poruku Ukrajini i svim sponzorima ukrajinskih snaga da nije trebalo da zalaze u teritoriju Rusije. I sam ministar odbrane Rusije rekao je da su formirane tri grupe koje će voditi računa o civilnom stanovništvu u Kurskoj oblasti. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su Dragan Vasiljković, osnivač fondacije "Kapetan Dragan" i Slobodan Dimitrijević ispred pokreta "Srpsko-rusko bratstvo".

21.08.2024

22:56

Sport

Planeta

Obama se sunovratio najniže! Svet u šoku gleda šta je pokazao dok je pričao o Trampu! (VIDEO)
Biće frke

Obama se sunovratio najniže! Svet u šoku gleda šta je pokazao dok je pričao o Trampu! (VIDEO)

Bivši predsednik SAD Barak Obama sugerisao je da njegov naslednik i republikanski kandidat za još jedan mandat u Beloj kući Donald Tramp ima mali polni organ. Obama je na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Čikagu rukama pokazao navodnu veličinu Trampovog polnog organa, ne navodeći konkretno da je to u pitanju, ali su svi u publici shvatili šta je hteo da kaže, te su se grohotom nasmejali.

22.08.2024

09:44

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija