• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.08.2024

20:27

Ženu iskasapio nožem: Uhapšeni muškarac iz Zemua ostaje u policiji

J.Rafailović

Vesti

Ženu iskasapio nožem: Uhapšeni muškarac iz Zemua ostaje u policiji

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Zemun uhapsili su A. R. (47) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.On se sumnjiči da je danas, u kući u Zemunu, nožem naneo više povreda svojoj ženi A.R. (48).

Policija je prilikom hapšenja u kući u kojoj se napad dogodio pronašla nož kojim je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo.

Osumnjičenom je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, Sumnja se da je A.R. u svojoj kući danas oko 14.20 sati nakon rasprave sa suprugom uzeo nož i više puta je ubo. 

Sin koji je sa svojom ženom bio u prodavnici, a koji živi sa roditeljima, kada se vratio zatekao je horor. 

Foto: J.Rafailović

 

Odmah je obavestio hitnu pomoć i policiju. 

Nesrećna žena je hitno prevezena u Zemunsku bolnicu gde je operisana i dalje se nalazi u teškom stanju.  

Motiv napada nije poznat, ali svi koji poznaju bračni par kažu da je A.R. dijabetičar i da ima visok pritisak, te da mu je danas bilo loše. 

"Jutros bio kod lekara ali da su ga oni pustili kući dali su mu jaču terapiju " rekao je sin A.R. za Informer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija