• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: NS

23.08.2024

08:42

Živi izgoreli! Od kuće ostalo samo zgarište, komšije porodice koja je nastradala u požaru u šoku (FOTO/VIDEO)

sns.org

Vesti

Živi izgoreli! Od kuće ostalo samo zgarište, komšije porodice koja je nastradala u požaru u šoku (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Stanari ulice Đorđa Dere, na Salajki, u Novom Sadu u šoku su zbog užasne tragedije koja se dogodila u njihovom naselju, kada je noćas u požaru nastradala šestočlana porodica.

Kako kažu meštani ovog naselja svi su lupali na vrata kada su videli da vatra izbija na krov, ali da niko nije mogao ni da uđe ni da izađe iz kuće.

- Lupali smo vikali, ali nismo mogli da uđemo od vatre. Pokušali smo da obijemo zid, deda je pokušao macolom da razbije zid, da ih tuda izvlačimo, ali nismo uspeli. Samo smo napravili malu rupu u jednom bloku. Živi su izgoreli. Vatra im je preprečila put i nije ima bilo spasa - kroz suze priča komšija. 

Foto: N S

Rodbina pokušala da probije zid i spasi Danijel, Mariju i njhovu decu, ali u tome nisu uspeli

 

Kako kaže, kada su vatrogasci stigli brzo su ugasili vatru, ali bilo je već kasno.

- Živi izgoreli. Videli smo kada su iznosili crne džakove da su od dece ostale samo kosti. Užas. Strašno. Da niko od njih ne izađe napolje? Kroz prozor nisu mogli jer je on blokiran zidom od ograde groblja. Ne znam možda ih je dim onesvestio, ali... Ne mogu da shvatim. Sinoć se decaju igraju, smeju, a sada... - kazao je meštanin Saljake i komšija nastradalih. 

Podsetimo u požaru su nastradali roditelji Danijel A. (29), Marija S.(23) i njihovo četvoro dece E. A. (7), S. S. (5), D. A. (4) i L. A. (2), a požar je izazvala baterija elektirčnog bicikla koja je bila na punjaču. 

 

POGLEDAJTE UKLJUČENJE SA MESTA TRAGEDIJE

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija