• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.08.2024

13:26

Tragedija u Valjevu: Zatvorski stražar pucao sebi u glavu ispred kapije KPZ Valjevo

Miloš Rafailović

Vesti

Tragedija u Valjevu: Zatvorski stražar pucao sebi u glavu ispred kapije KPZ Valjevo

Podeli vest

Zatvorski stražar S.S. (48) izvršio je jutros samoubistvo ispred KPZ Valjevo, pucajući, iz službenog pištolja, sebi u glavu.

U Upravi za izvršenje krivčnih sankcija (UIKS) su nam potvrdili da se tragedija dogodila i da je nesrećni S.S. nakon što je pucao sebi u glavu transportovan u bolnicu.

- Pripadnik službe obezbeđenja S. S. (48) pokušao je rano jutros suicid tako što je nekoliko metara od ulazne zavodske kapije, gde je bio i radno angažovan, pucao u sebe iz svog službenog pištolja. Njegove kolege su odmah pozvale Hitnu pomoć nakon čega su lekari satima pokušavali da povrate vitalne parametre našeg kolege. Posle višesatne borbe da mu spasu život, lekari valjevske bolnice su mogli, nažalost, da konstatuju da je preminuo - saopštio je UIKS.

Kako se navodi u saopštenju u skladu sa zakonskom procedurom, zavod je o ovom događaju obavestio policiju koja je obavila uviđaj. Stariji komandir S.S. je krajem prošle godine položio sve neophodne psiho-fizičke testove kako bi mogao da obavlja dodeljene radne dužnosti. iz UIKS-a ističu da bezbednost zaposlenih i lica lišenih slobode nije bila ugrožena nijednog trenutka

Kako nezvanično saznajemo, S.S. je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija