• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.08.2024

14:10

Podignuta optužnica za mafijašku likvidaciju u Zemunu: Ubica Milana Šuše u bekstvu, saučesnik u pritvoru (FOTO/VIDEO)

Printskrin video

Vesti

Podignuta optužnica za mafijašku likvidaciju u Zemunu: Ubica Milana Šuše u bekstvu, saučesnik u pritvoru (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Više javno tužilaštvo Beogradu podiglo je optužnicu protiv Sanjina Š. (33) zbog sumnje da je 17. februara 2024. godine ubio Milana Šušu (39), kao i protiv Branka S. (34) koji mu je pomogao u zločinu.

Sada optuženi Sanjin Š. se nalazi u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica, dok je njegov saučesnik uhapšen i nalazi se u pritvoru. 

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, obojici okrivljenih se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Kako se navodi u optužnici postoji opravdana sumnja da je Branko S. 4. februara u rentakar agenciji u Pančevu iznajmio "škodau fabiju" kojom prilikom se lažno predstavio imenom „Ivan Milić" i vlasniku agencije dao na uvid vozačku dozvolu Republike Slovenije sa navedenim imenom.

Foto: informer.rs

Milan Šuša izašao iz zatvora pa likvidiran ispred porodične kuće u naselju Železnička kolonija u Zemunu

 

Istog dana je iznajmio stan u Borči za potrebe stanovanja Sanjina Š, pa su zatim 12,13. i 15. februara okrivljeni zajedno obilazili lokacije i vršili opservaciju terena u blizini mesta stanovanja  Milana Šuše u Zemunu, kako bi utvrdili njegove navike i kretanja, te se pripremili za izvršenje krivičnog dela.

Potom su se, kako se sumnja, 17. februara 2024. godine iznajmljenim vozilom dovezli do Zemuna i parkirali na mestu pogodnom za uočavanje oštećenog kada izađe iz dvorišta svoje kuće, da bi zatim Sanjin Š. izašao iz vozila i opservirao teren, čekajući pogodan trenutak za izvršenje krivičnog dela.

Pošto je Branko S. uočio Šušu u 10:03 kako svojim "audije A8" izlazi iz dvorišta porodične kuće, javio je to Sanjinu Š. telefonom, putem aplikacije za kriptovanu komunikaciju "Signal", koji dotrčava žrtvi noseći u ruci pištolj.

Nakon što je Šuša izašao iz vozila da zatvori kolsku kapiju, Sanjin Š. mu je prišao i iz neposredne blizine, u njega ispalio sedam projektila u glavu i telo, od kojih je šest pogodilo oštećenog koji je usled zadobijenih povreda preminuo, dok su se okrivljeni udalili na različite strane sa lica mesta.

Podestimo ubijeni Milan Šuša je neposredno pre ubistvaa izašao iz zatvora gde je odslužio 11 godina kazne za bacanje bombe na TV " Pink" i učestvovanje u pucnjavi u Staroj Pazovi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Optužnica za zločin u Šumicama! Mladiću zario nož u stomak i grudi
Hronika

Optužnica za zločin u Šumicama! Mladiću zario nož u stomak i grudi

Više javno tužilaštvu u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Đorđa P. (33) zbog sumnje da je 17. februara ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u ulici Grčića Milenka nožem naneo teške telesne povrede Milana Kneževića (28) usled kojih je on preminuo na licu mesta, a Viktor S. naneo laku telesnu povredu.

16.05.2024

14:16

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija