• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2024

15:38

Neverovatna pozadina havarije na Karaburmi: Namerno izazvao požar u svom stanu! (VIDEO)

Instagram/Moj_beo_grad

Vesti

Neverovatna pozadina havarije na Karaburmi: Namerno izazvao požar u svom stanu! (VIDEO)

Podeli vest

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati prema S. S. (51), osumnjičenog za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Kako je navedeno, sumnja se da je on juče namerno izazvao požar u svom stanu koji se proširio na šest stanova stambene zgrade u Vlašićkoj ulici u naselju Karaburma na Paliluli!

"Na sreću, tom prilikom nije bilo povređenih, ali je nastupila imovinska šteta velikih razmera. U navedenom zakonskom roku, osumnjičeni će biti saslušan na okolnosti krivičnog dela, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju."

Nije precizirano na koji je način S. S. izazvao požar.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija