• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2024

16:15

Pretio sudiji u Leskovcu: Pristao na pola godine kućnog zatvora

MUP Srbije

Vesti

Pretio sudiji u Leskovcu: Pristao na pola godine kućnog zatvora

Podeli vest

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu sklopilo je sporazum o priznanju krivice sa R. D. (67) na osnovu kog je osuđen na pola godine kućnog zatvora, jer je pretio sudiji.

Prema sporazumu, koji je potvrdio Osnovni sud, R. D. je osuđen za ugrožavanje sigurnosti, a kaznu zatvora od šest meseci će izdržavati u prostorijama u kojima stanuje sa primenom elektronskog nadzora.

Okrivljeni je 8. avgusta na ulici pretio sudiji Višeg suda u Leskovcu, koji je u prethodnom periodu postupao u postupku u kome je oštecćna strana bio član njegove porodice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija