• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2024

13:43

"Nismo se ovako dogovorili"! Ćerka poginulog funkcionera iz Knjaževca se oprostila od oca: "Voli te tvoja kopija" (FOTO)

Shutterstock, Printscreen/Facebook

Vesti

"Nismo se ovako dogovorili"! Ćerka poginulog funkcionera iz Knjaževca se oprostila od oca: "Voli te tvoja kopija" (FOTO)

Podeli vest

Noćas je u saobraćajnoj nesreći poginuo zamenik predsednika opštine Knjaževac, Mišel Nikolić (52) kada je ’’reno’’ kojim je upravljao sleteo sa puta, udario u banderu i drvo.

Od tragično nastradalog Nikolića preko društvenih mreža opraštaju se rođaci, prijatelji, kolege, komšije...

Njegova ćerka Milica napisala je oproštajne reči koje kidaju dušu.

- Ljubavi moja jedina, dogovor nije bio ovakav. Trebalo je kako si me ispratio tako i da me dočekaš na aerodromu, nasmejan, raširenih ruku, ponosan. A znam da jesi ponosan! Kao što sam i ja uvek bila i biću ponosna na tebe! Na ono što jesi i na onome što si bio svima nama! Oprosti mi što ne mogu da se oprostim od tebe, ali ja sa tobom i od tebe nikad neću moći da se oprostim! Moj broju jedan, idolu, moja debelice, moja ljubavi! Voli te tvoja kopija i biće sve onako kako smo se dogovorili! Neka ti Bog podari carstvo nebesko! A ti ćeš kroz nas svoju decu, porodicu i prijatelje večno da živiš! Voli te tvoja ćera, ćale moj dobri, zauvek! – napisala je Milica Nikolić na Fejsbuk profilu svog pokojnog oca, a ispod teksta stavila njihovu zajedničku sliku.

 

Foto: Fejsbuk

Mišel i Milica Nikolić

 

Povodom ove tragedije oglasila se i Opština Knjaževac, a njihov oproštaj upućen stradalom funkcioneru, prenosimo u celosti:

- Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika opštine Knjaževac, tragično je stradao u saobraćajnoj nesreći, u 52. godini. Mišel je rođen 19. novembra 1972. godine. Od 2012. godine je radio u Opštini Knjaževac, a od 2014. obavljao je funkciju pomoćnika predsednika opštine Knjaževac. Bio je dugogodišnji predsednik Rukometnog kluba Knjaževac, a tokom ratnih godina bio je u prvim redovima fronta. Učestvovao je u oružanim operacijama u BiH, Hrvatskoj i svoju hrabrost i humanost pokazao je prema svojoj zajednici u kojoj je živeo i radio i pomagao onima kojima je pomoć najpotrebnija. Bio je aktivni davalac krvi, a svojim radom i požrtvovanjem ostavio je trag u životima mnogih građana.

 

 

Mišel je bio sam u vozilu. Bio je u Minićevu, koje je 15-tak kilometara udaljeno od Knjaževca. Bio je na veselju, proslavi rođenja unučeta svog prijatelja, predsednika mesne zajednice.

Poginuo je nadomak Knjaževca, u blizini sela Donje Zuniče, piše Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp može da izgubi izbore jedino ako ga ubiju! Da li je on jedina osoba koja može da spreči Treći svetski rat?
Live TV

Tramp može da izgubi izbore jedino ako ga ubiju! Da li je on jedina osoba koja može da spreči Treći svetski rat?

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Sport

Liverpulu ne valja, a sada sedam klubova čeka u redu za Srbina!
Fudbal

Liverpulu ne valja, a sada sedam klubova čeka u redu za Srbina!

Iako je španski fudbaler srpkog porekla Stefan Bajčetić (19) zbog povrede aduktora propustio gotovo čitavu prethodnu sezonu, interesovanje za mladog fudbalera ne jenjava. Liverpul je spreman da talentovanog vezistu pošalje na pozajmicu kako bi stekao neophodno iskustvo, a zainteresovanih klubova ne manjka. Nakon što je Selta iz Viga izrazila želju da ga vrati, u trku su se uključili i drugi španski, ali i engleski klubovi.

26.08.2024

15:31

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija