• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/libertaspress.me

27.08.2024

09:05

Za ovim srpskim državljaninom traga crnogorska policija: Nokautirao čoveka u Ulcinju i pobegao, žrtva preminula u bolnici

youtube.com/printscreen

Vesti

Za ovim srpskim državljaninom traga crnogorska policija: Nokautirao čoveka u Ulcinju i pobegao, žrtva preminula u bolnici

Podeli vest

Crnogorska policija traga za Redžom Dedeićem (59) iz Srbije, sa privremenim boravkom u Nemačkoj, zbog sumnje da je, 22. avgusta, u ulcinjskom naselju Donji Štoj, zadao udarac M.M. (62), koji je, nakon toga, pao na asfalt, a juče preminuo u Kliničkom centru Crne Gore.

Kako izveštavaju crnogorski mediji tuča je policiji prijavljena 22 avgusta dvadesetak minuta nakon ponoći.

- Telefonom je prijavljeno da je u Donjem Štoju došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog sukoba između dve osobe, od kojih je jedna zadobila povrede i da leži na asfaltu. Izlaskom na lice mesta, zatekli smo lice sa vidnim povredama u predelu glave i utvrdili da je reč o M.M. (62), koji je odvezen na ukazivanje lekarske pomoći - saopšteno je iz policije.

Istragom je utvrđeno da je Redža Dedeić nakon svađe udario M.M. u glavu zbog čega je on pao i glavom udario u asfalt. Nakon tuče Dedeić je seo u svoj automobil i pobegao.

O događaju u Donjem Štoju obavešteno je Više državno tužilaštvo u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo teška telesna povreda usled koje je nastupila smrt povređenog lica, a policija je raspisala potragu za srpskim državljaninom. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija