• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

27.08.2024

11:13

Otkrivamo gde je narko teniserka Jelena (21): U smartu vozila 8,5 kila droge sa Kopaonika

printskirn

Vesti

Otkrivamo gde je narko teniserka Jelena (21): U smartu vozila 8,5 kila droge sa Kopaonika

Podeli vest

Jelena M. (20), teniserka i učenica srednje škole koja je uhapšena nakon što je policija u njenom automobilu "smart" u martu prošle godine pronašla osam i po kila marihuane, kako Telegraf saznaje, počela je da izdržava pravosnažnu kaznu zatvora od 3 i po godine.

Podsetimo, Jelena M. uhapšena je sa muškarcem (17) u žutom "smartu" zbog sumnje da su prevozili 8,5 kila marihuane zbog dalje prodaje, a koju su preuzeli na Kopaoniku.

Ona je povremeno davala časove tenisa. Vanbračni partner sa kojim živi je MMA trener i postupak protiv njega, obzirom da je maloletan se vodio pred sudijom za maloletnike.

Njih su priveli policija, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Inače, ona je bila saslušana u Višem javnom tužilaštvu i na saslušanju se branila ćutanjem, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Policija je tada izdala saopštenje u kojem je pisalo: Jelena M. je 12. marta prošle godine, automobilom marke “smart” otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala, dok se na mestu suvozača nalazilo maloletno lice, protiv kojeg je postupak razdvojen.

Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOК-a i lišili ih slobode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija