• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

27.08.2024

12:46

Snimak saobraćajne nesreće na Gazeli: Na terenu bili i vatrogasci - spasioci

Instagram Printscreen/92

Vesti

Snimak saobraćajne nesreće na Gazeli: Na terenu bili i vatrogasci - spasioci

Podeli vest

Na mostu Gazela, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba teško povređena. Na terenu pored policije i hitne pomoći bili su i vatrogasci, koji pomogli da se povređeni izvuče iz vozila.

Kako je Informer ranije objavio, u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila jutros oko 8 sati, učestvovala su dva automobila.

- Sumnja se, da se sudar dogodio tako što je jedan automobil naleteo na drugi. Tom prilikom oštećen je prednji deo jednog vozila. Pretpostavlja se da je osoba koja je povređena u ovoj nesreći zapravo iz tog automobila - rekao je izvor Informera i dodao da je povređena osoba prevezena u Urgentni centar.

Foto: printscreen instagram 192

 

Na Instagram stranici 192 objavljen je snimak nakon sudara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na njemu se vidi da su na terenu pored policije, vatrogasci ali i pripadnici Vojske Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija