• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2024

11:18

Na Adi Ciganliji ukrao torbu devojci koja se kupala: Uhapšen serijski lopov u Beogradu

printscreen

Vesti

Na Adi Ciganliji ukrao torbu devojci koja se kupala: Uhapšen serijski lopov u Beogradu

Podeli vest

Lopov D.B. (20) uhapšen je u Zemunu,a potom i saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, zbog sumnje da je izvršio više krađa.

Naime, D.B. je saslušan u ponedeljak jer se sumnja da je počino četiri krivična dela Krađa u ovoj godini i na teritoriji Zemuna i Čukarice.

"Okrivljenom se stavlja na teret da je na Adi Ciganliji jednoj devojci, dok se ona kupala ukrao torbu i pobegao. Potom je kako se sumnja došao do buvlje pijace u Zemunu zajedno sa maloletnim A.B., prema kome je postupak razdvojen i od oštećene oduzeo mobilni telefon. Okrivljenom se takođe stavlja na teret da je došao do kuće oštećenog u Zemunu, ušao kroz otvoren prozor, izvršio premetačinu i iz kuće oduzeo novac u iznosu od 2.500 dinara i 60 funti" saopštilo je tužilaštvo. 

Kako je navedeno u saopštenju tu se lopov  nije zaustavio već je nakon toga izvršio još jedno krivično delo.

"Sumnja se da je iz pijačnih kolica koje je oštećena gurala oduzeo novčanik u kojem se nalazilo oko 20.000 dinara, što je oštećena primetila i počela da viče, ali je okrivljeni pobegao" navedeno je u saopštenju. 

Policija je ubrzo uhapsila lopova kojeg je jedna od pokradenih žena u prisustvu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu  i u prostorijama PS Zemun prepoznala okrivljenog.

"Okrivljeni u tužilaštvu nije želeo da iznosi odbranu i da se izjašnjava na navode krivične prijave, a imajući u vidu da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi ometati tok postupka uticanjem na svedoka i da će ponoviti izvršenje krivičnog dela, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema okrivljenom je na osnovu rešenja Trećeg osnovnog suda u Beogradu određen pritvor." piše u saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Brisel blokira isporuku nafte Orbanu? Postoje dva rešenja za Mađarsku i Slovačku!
Live TV

Brisel blokira isporuku nafte Orbanu? Postoje dva rešenja za Mađarsku i Slovačku!

Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je u subotu da odluka Evropske komisije da ne posreduje u sporu oko blokade isporuke nafte iz Rusije preko Ukrajine u njegovu zemlju ukazuje na to da Brisel stoji iza toga. Profesor dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije bio je gost "Info jutra" Informer TV i tom prilikom govorio na tu temu.

28.08.2024

12:36

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija