• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

29.08.2024

08:09

Jezivi detalji iživljavanja i ubistva na Adi Ciganliji: Polomili mu lobanju i rebra, pa ga polivali pivom i ostavili u lokvi krvi

Shutterstock/Tanjug

Vesti

Jezivi detalji iživljavanja i ubistva na Adi Ciganliji: Polomili mu lobanju i rebra, pa ga polivali pivom i ostavili u lokvi krvi

Podeli vest

M.S. (64) koji je preminuo u bolnici od posledica užasnog batinjanja bio je kako kažu njegovu poznanici "legenda" Ade Ciganlije i svi koji su ga viđali oslovljavali su ga "direktore".

- Svi zaposleni tamo u okolini, ali i posetioci koji su bili redovno tu su ga oslovljavali sa "direktore". Uvek vedar, nasmejan... Prostone mogui da poverujem da ga više nema i da je stradao na tako jeziv način- kazao je poznanik M.S. za medije i dodaje: 

- Kad god se spustiš tamo do njega, samo čuješ kako mu viču: "Gde si, direktore", sad više toga nema.

Podsetimo M.S. je sa teškim povredama kao NN primljen u Urgentni centar i mislilo se da je on beskućnik, ali je onda utvrđeno o kome se radi i da je M.S. leti uvek bio na Adi Ciganliji i da je spavao u napuštenom objektu u kome je i pronađen, a da je od vlasnika okolnih lokala dobijao novac da pričuva, pedaline, bašte kafića, inventar i rekvizite. 

Istragom je utvrđeno da su M.S. u noći između 19. i 20. avgusta pretukla trojica obesnih tinejdžera, koji su uhapšeni. 

Samo jedan od trojice obesnih mladića je punoletan i ima 19 godina dok su njegvoi saučenisnici šestanestogodišnjaci. 

Koliko su se oni iživljavali nad nesrećnim čovekom najbolje pokazuje činjenica da su mu polomili lobanju i rebra i unakazili mu lice. 

- On je imao težak prelom lobanje i rebara, a pronašao ga je komunalac u lokvi krvi. Lice mu jebilo deformisano od udaraca, bio je poliven pivom i na sebi je imao samo jednu patiku - kazao je izvor iz istarge. 

Trojica delikvenata su pre prebijanja nesrećnog čoveka divljali i krali po Adi Ciganliji. 

- Oni su iste večeri kad se sumnja da su pretukli M.S. upali u dva ugostiteljska objekta na Adi, jedan su demolirali potpuno, dok su iz drugog uzeli pazar. Izuzeti su snimci sa sigurnosnih kamera i na taj način su mladići i identifikovani od strane policije - kazao je izvor iz istrage.

O ubijenom M.S. niko nema loše reči i svi ga opisuju kao divnog i vrednog čoveka koji je čuvao neke od objekata u blizini.

- On je voleo da je ovde stalno leti. Ima porodicu, ali da se ne bi njima nametao voleo je ovde da bude i spava i usput je čuvao ovde šta je trebalo i od toga zarađivao - rekao poznanik nesrećnog muškarca i dodao:

- Drago mi je da su huligani uhapšeni, ne mogu sebi da dođem da neko može iz čista mira tako brutalno da prebije čoveka i još kad shvati da je problem da ne pozove pomoć.

Prema njegovim rečima, prijatelji misle da su momci hteli da uzmu pedalinu, ili da koriste neki od rekvizita za vodu koji stoje tu noću neobezbeđeni.

- Istraga će naravno pokazati šta se stvarno desilo, ali mi mislimo da su oni hteli da koriste nešto od toga, da skaču u vodu, voze pedalinu šta god... I da ih je on upozorio da to ne smeju da rade, a onda je verovatno nastao problem - kažu nam poznanici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ćutina poslanica priznala: Mi stojimo iza protesta, ali ne želimo da to narod zna! (VIDEO)
Politika

Ćutina poslanica priznala: Mi stojimo iza protesta, ali ne želimo da to narod zna! (VIDEO)

Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka čiji je lider samozvani borac za životnu sredinu Aleksandar Jovanović Ćuta, gostujući na opozicionoj Novoj, koja se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, priznala je da političari aktivno učestvuju u organizaciji nasilnih protesta, ali da se ne ističu, već kriju, jer ljudi zbog njih ne bi dolazili, ni izlazili na ulice.

29.08.2024

09:49

TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav!
Live TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav!

Anastasija Đ. bivša devojka Uroša Blažića svedočila je prošle godine u Smederevu. Ona je počela da se zabavlja sa njim nakon što je prestala da radi kod njega. Veza je trajala svega nekoliko meseci. Prvih mesec dana, veza je bila lepa, ali kasnije je počela da ga se plaši. On je, prema njenim rečima držao pištoj ispod jastuka i jednom prilikom joj pretio da će da je udari. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su primarijus patolog i stalni sudski veštak Radoslav Radosavljević i specijalista sudske medicine i stalni sudski veštak Ljubiša Božić.

29.08.2024

09:56

Još jedna država uključuje se u rat u Ukrajini? Zapad jedva čeka eskalaciju sukoba! (VIDEO)
Live TV

Još jedna država uključuje se u rat u Ukrajini? Zapad jedva čeka eskalaciju sukoba! (VIDEO)

Moskovske trupe preuzele kontrolu u naselju Komišivka u Kurskoj oblasti. Ruske jedinice protivvazdušne odbrane uništile su 12 ukrajinskih letilica. Ukrajinske snage pokušavaju da probiju i južnu rusku granicu. Kremlj odbacio mirovni plan Zelenskog. Akcija izraelske vojske na Zapadnoj obali. Izrael potvrdio da je izveo napad u Siriji. Na ovu temu u "Ratu uživo" govorili su novinar Nikola Jović i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.08.2024

22:30

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28