• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.08.2024

15:30

Oglasilo se tužilaštvo o zločinu u Kruševcu: Otac ubica zario sinu nož u srce!

Društvene mreže

Vesti

Oglasilo se tužilaštvo o zločinu u Kruševcu: Otac ubica zario sinu nož u srce!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Kruševcu saopštilo je da D. F. (25) ubijen nožem 26. avgusta, najverovatnije od ruke svog oca N. U. (50) koji se sledećeg dana obesio.

Telo mladića je poslato na obdukciju, čiji preliminarni rezultati ukazuju da je smrt nastupila nasilno usled uboda oštrim predmetom u predelu leve strane grudnog koša i srčanog mišića.

"Majka ubijenog mladića je 27. avgusta prijavila njegov nestanak, dok je istog dana njegova sestra po majci nezvanično prijavila njegov nestanak, raspitujući se u policiji o njihovim saznanjanima u vezi sa D. F. Operativnim radom, tužilaštvo je došlo do podataka da se mladić sastao sa svojim ocem, sa kojim nije živeo u istom domaćinstvu, 26. avgusta u kasnim večernjim satima, kao i da je došlo do verbalne rasprave i fizičkog kontakta u kojem je N. U. najverovatnije nožem naneo povredu D. F.", navodi se u saopštenju tužilaštva. 

Kako se dodaje, sledećeg dana se N. U. obesio u svojoj porodičnoj kući:

"Pretragom okoline mesta na kojem je došlo do svađe, pripadnici policije su 28. avgusta u šupi, koja se nalazi u dvorištu jedne kuće čiji su vlasnici na odmoru, pronašli telo D. F. Tužilaštvo će, zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu, u narednom periodu preduzimati mere i radnje kako bi potpuno utvrdili činjenice u vezi sa ovim događajem."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!
Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!

Izraelska vojska i palestinska militantna grupa Hamas pristali su na tri odvojene trodnevne pauze u borbama u različitim delovima Pojasa Gaze, kako bi se omogućilo vakcinisanje oko 640.000 dece protiv dečije paralize, rekao je Rik Piperkorn, visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije za region.

29.08.2024

19:42 >> 19:46

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija