• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

29.08.2024

22:02

Uhapšen zbog sukoba u saobraćaju, pa pravio haos u policiji! Pijan odvalio drvenu ploču kreveta, pa se samopovređivao!

Informer

Vesti

Uhapšen zbog sukoba u saobraćaju, pa pravio haos u policiji! Pijan odvalio drvenu ploču kreveta, pa se samopovređivao!

Podeli vest

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao je uhapšenog G.P. (26) na okolnosti izvršenja krivičnog dela uništenje i oštećenje tuđe stvari za koje je osnovano sumnjiv da je izvršio u policijskoj stanici Zemun.

- Okrivljenom se stavlja na teret da je 30. jula ove godine, u alkoholisanom stanju, došao u sukob sa drugim učesnikom u saobraćaju, zbog kojeg narušavanja javnog reda i mira su intervenisali policijski službenici. Okrivljenog su doveli u policijsku stanicu i smestili u prostoriju za zadržavanje, nakon čega je osumnjičeni fizičkom snagom odvalio drvenu ploču kreveta koja je bila zašrafljena za betonsku konstrukciju, pa je počeo da se samopovređuje tako što je rukama, nogama i glavom udarao u metalna vrata prostorije. Okrivljeni je potom smešten u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" gde je pregledan od strane komisije veštaka koji su dali nalaz i mišljenje da je uhapšeni u vreme izvršenja krivičnog dela bio zavisnik od alkohola, da je postupao u stanju bitno smanjene uračunljivosti, kao i da postoji ozbiljna opasnost da će usled zavisnosti od alkohola i dalje vršiti krivična dela - saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

"Popio sam litar votke da se opustim"

Kako se navodi, zbog svih tih okolnosti Treće osnovno javnog tužilaštvo u Beogradu je predložilo da se prema okrivljenom odredi pritvor.

Na saslušanju u tužilaštvu okrivljeni je priznao izvršenje krivičnog dela i izjavio da je kritičnog dana popio oko litar votke na prazan stomak, jer je želeo da se opusti, a Treći osnovni sud u Beogradu je na osnovu predloga javnog tužioca doneo rešenje kojim se prema okrivljenom određuje pritvor u trajanju do 30 dana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Beskućnika ubili od batina, pred sudijom ostali nemi! Tužilaštvo traži pritvor za Vuka i dvojicu maloletnih nasilnika!
ubili iz obesti

Beskućnika ubili od batina, pred sudijom ostali nemi! Tužilaštvo traži pritvor za Vuka i dvojicu maloletnih nasilnika!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Vuk M. (19) zbog sumnje da je zajedno sa još dva maloletna lica 20. avgusta 2024. godine između 00:30 i 1:30 časova u napuštenom objektu na desnoj obali Ade Ciganlije zadao više udaraca u predelu glave i tela oštećenom M.S, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru 22. avgusta.

29.08.2024

15:18

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

"Orlovi" bojkotuju Piksija!? Šta se to dešava u reprezentaciji Srbije?
Fudbal

"Orlovi" bojkotuju Piksija!? Šta se to dešava u reprezentaciji Srbije?

Najbolji fudbaleri Srbije, po svemu sudeći, započeli su prećutni bojkot selektora A tima Dragana Stojkovića Piksija! Kako drugačije objasniti situaciju da na narednom okupljanju reprezentacije neće biti Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić, momci koji uredno tresu mreže u svojim klubovima, a onda naprasno otkazuju poziv kormilara srpskog nacionalnog tima?

29.08.2024

16:12

Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!
Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!

Izraelska vojska i palestinska militantna grupa Hamas pristali su na tri odvojene trodnevne pauze u borbama u različitim delovima Pojasa Gaze, kako bi se omogućilo vakcinisanje oko 640.000 dece protiv dečije paralize, rekao je Rik Piperkorn, visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije za region.

29.08.2024

19:42 >> 19:46

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija