• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.08.2024

22:40

Veliki požar u selu kod Lebana! Vatrogasci nastoje da ugase požar koji se širi! (FOTO)

Privatna arhiva

Vesti

Veliki požar u selu kod Lebana! Vatrogasci nastoje da ugase požar koji se širi! (FOTO)

Podeli vest

Više od 20 vatrogasaca celo popodne pokušava da ugasi požar u lebanskom selu Bačevina!

Požar se polako širi ka bojničkom selu Mijajlica.

Foto: Privatna arhiva

Dvadeset vatrogasaca gasi požar

Podsetimo, veliki požar izbio je u lebanskom selu Bačevina 7. avgusta. Prema nezvaničnim saznanjima, tada je gorelo oko 12 hektara šume.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!
Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!

Izraelska vojska i palestinska militantna grupa Hamas pristali su na tri odvojene trodnevne pauze u borbama u različitim delovima Pojasa Gaze, kako bi se omogućilo vakcinisanje oko 640.000 dece protiv dečije paralize, rekao je Rik Piperkorn, visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije za region.

29.08.2024

19:42 >> 19:46

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija