• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

30.08.2024

08:11

Sutra  sahrana Dejana koga je ubio otac! Svi se opraštaju od njega, dok ubicu, koji je presudio i sebi, niko ni ne spominje

Portal Dan/printscreen

Vesti

Sutra sahrana Dejana koga je ubio otac! Svi se opraštaju od njega, dok ubicu, koji je presudio i sebi, niko ni ne spominje

Podeli vest

Sahrana Dejana Fazlije (25) kojeg je nasmrt izbo otac N.U. (50), a potom izvršio samoubistvo, održaće se u subotu 31. avgusta od 14 časova na Novom groblju u Kruševcu, kada će porodica i prijatelji imati prilike da kažu poslednje zbogom mladom momku.

- Ovo je velika tuga, ode moj Deja, duša moja, ne mogu da verujem da ga nema, još uvek čekam da se pojavi odnekud i da me lupi po glavi kao i uvek što je radio - rekao je jedan Dejanov prijatelj.

Za Dejana, prijatelji kažu da je oduvek bio veseo mladić i uvek raspoložen i nasmejan, uprkos teškoćama koje je preživljavao i doživljavao od strane sada već pokojnog oca, koji mu je zario nož u srce i usmrtio ga nakon žestoke svađe, a potom oduzeo i sebi život vešanjem u svojoj kući.

- Zašto Deki! Zašto brate moj, odrastao si sa nama i bili smo kao najrođeniji, nedostajaćeš nam i ti i tvoj osmeh, počivaj u miru, neka su anđeli s tobom, nemam reči, vidimo se na nekom boljem mestu. Ode moj najbolji brat, ode moj najbolji prijatelj neka ti je laka zemlja zašto si nas ovako napustio svi da patimo, tvoji priljatelji rodbina, zašto Deki naš ostaćeš u sećanju najboljem, voli te tvoja sestra - ređale su se objave jedna za drugom uz fotografiju pokojnog mladića.

Potresnom objavom oglasila se i Dejanova sestra, a malo pre toga objavila je i njihovu zajedničku fotografiju u znak žaljenja za ubijenim bratom.

- Moj anđele lepi, nek ti je laka zemlja. Ljubi te sestra i voli - piše u objavi.

Podsetimo, nestanak Dejana Fazlije prijavila je 27. avgusta njegova majka i to dan nakon sukoba koji je izbio između njega i njegovog oca, a njegovo telo pronađeno je odmah sutradan u prepodnevnim satima, u šupi koja se nalazi u dvorištu jedne kuće, a kako je utvrđeno, otac je Dejana izbo nožem u predelu srca.

Kako smo već pisali otac za koga svi kažu da je bio alkoholičar i nasilnik nakon zločina se obesio, a sina je izbo najverovatnije jer je mladić odbio da kaže gde mu se nalazi majka koja je zbog nasilja pobegla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)
Live TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)

Specijalni gost emisije "Rat uživo" bio je ministar unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. On je govorio o poziciji Srba u Federaciji BiH, nedavnom pokušaju atentata na njega, ali i o težnjama muslimanskih političara da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu, odnosno ukinu Republiku Srpsku.

29.08.2024

22:58

Sport

Planeta

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!
samo poen!

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!

Demokratski predsednički kandidat Kamala Haris ima jedan procentni poen prednosti u odnosu na republikanskog rivala Donalda Trampa, uoči novembarskih izbora, pokazuje najnovija anketa lista Volstrit Džornal (WSJ).

30.08.2024

08:55

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija