• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sandžak danas

30.08.2024

14:10

"Saznao da ima tešku bolest pa presudio sebi": Ovo je razlog samoubistva muškarca iz Novog Pazara

Shutterstock/MARIOMONTE

Vesti

"Saznao da ima tešku bolest pa presudio sebi": Ovo je razlog samoubistva muškarca iz Novog Pazara

Podeli vest

U ranim jutarnjim satima, u selu Vučinice kod Novog Pazara, desio se šokantan incident u kojem je R.P. (60), muškarac srednjih godina, izvršio suicid na izuzetno brutalan način.

Prema nezvaničnim informacijama, R.P. koji je živio u porodičnoj kući, najpre je pokušao da se zapali, a zatim je, dok je bio u plamenu, sebi prerezao vrat nožem. Na mesto događaja su odmah po pozivu stigle ekipe hitne pomoći, policija, i vatrogasci, ali uprkos njihovim naporima, muškarcu nije bilo spasa.

R.P. je bio poznati kamenorezac iz mesta Praštavina, mesna zajednica Vučinice, gde je sa svojom braćom vodio porodičnu firmu. Njih trojica su bili poznati u regionu po svom zanatu. R.P. nije bio oženjen, a prema izjavama susjeda, bio je povučen i miran čovek.

Saznao da boluje od teške bolesti

Nedavno je saznao da boluje od teške bolesti, navodno od raka, što je na njega ostavilo veliki emotivni teret. Pretpostavlja se da nije mogao da podnese ovu vest, što je na kraju dovelo do ovog tragičnog čina.

Komšije su u šoku zbog ovog događaja i teško pronalaze reči. Jedan od suseda, koji je želio ostati anoniman, izjavio je:

R.P. je uvek bio povučen, nikada nije pravio probleme. Svi smo duboko potreseni i ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo.

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je muškarac preminuo na licu mesta used teških povreda koje je sam sebi naneo. Motiv ovog stravičnog čina za sada nije poznat, a istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Ovaj tragičan slučaj šokirao je meštane Vučinica i širu javnost, a nadležni organi apeluju na sve građane da prijave svaki oblik sumnjivog ponašanja ili nagoveštaja suicidnih namera kako bi se ovakve tragedije ubuduće sprečile.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novo životno poglavlje: Đurđević Stamenkovski uručila školski pribor i udžbenike đacima dve škole u Crvenki! (FOTO)
Društvo

Novo životno poglavlje: Đurđević Stamenkovski uručila školski pribor i udžbenike đacima dve škole u Crvenki! (FOTO)

Ministar za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski uručila je školski pribor i udžbenike đacima prvacima u osnovnim školama „Petefi brigada“ u Kuli i „Vuk Karadžić“ u Crvenki, koje je obezbedilo Ministarstvo preko Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava opredeljenih za sufinansiranje mera populacione politike i podrške u oblasti porodice i dece jedinicama lokalnih samouprava u 2024. godini.

30.08.2024

14:16 >> 14:37

TV

Ceo region kritikuje Srbiju zbog nabavke najsavremenijih aviona! Francuska ima razloga za poverenje u našu državu! (VIDEO)
Live TV

Ceo region kritikuje Srbiju zbog nabavke najsavremenijih aviona! Francuska ima razloga za poverenje u našu državu! (VIDEO)

Emanuel Makron ponovo je u gostima u Srbiji. Kakve benefite će imati naša zemlja od ove posete? Makron i Vučić govorili su i o kupovini borbene eskadrile borbenih aviona rafal. Kada Srbija dogovori kupovinu novih aviona, onda je to prst u oku Bošnjacima, Hrvatima, ali i opozicionim medijima. Obnavljanje naših vojnih resursa predstavlja opasnost za ceo svet, a kada to rade drugi, to je za pohvalu. Napredak naše zemlje u svakom pogledu nikada nam neće oprostiti. Na ovu temu u "Info jutru"govorio je savetnik predsednika Vlade za nacionlanu bezbednost prof. dr Miroslav Bjegović.

30.08.2024

13:01

Sport

Planeta

Loše vesti iz moćne evropske ekonomije! "Primetno je..."
Planeta

Loše vesti iz moćne evropske ekonomije! "Primetno je..."

Stopa nezaposlenosti u Nemačkoj je u avgustu mesečno porasla za 0,1 odsto na 6,1 odsto pošto je broj nezaposlenih porastao za 63.000 u odnosu na jul na 2,87 miliona, objavila je danas nemačka Savezna agencija za zapošljavanje sa sedištem u Nirnbergu.

30.08.2024

12:41

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija