• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.09.2024

18:30

Drama na Prokletijama! Amerikanka pala i polomila nogu

facebook

Vesti

Drama na Prokletijama! Amerikanka pala i polomila nogu

Podeli vest

Prvog dana septembra na Prokletijama u reonu Zle kolate odigrala se prava drama kada je mlada Amerikanka povređena tokom planinarenja.

Na mesto incidenta odmah su upućene spasilačke ekipe.

- Državljanka Amerike J.E.C. (24) tokom planinarenja zadobila je povredu noge. Pošto je teren bio nepristupačan na lice mesta upućune su i Aviohelikopterske jedinice MUP-a. Povređena devojka je pronađena i predata ekipi Hitne pomoći - potvrđeno je za RINU u GSS Crne Gore.

 

Foto: Tanjug

Gorska služba spasavanja/Ilustracija

 

Poziv za pomoć upućen je putem Operativno-komunikacionog centra Direktorata za zaštitu i spasavanje Uprave policije.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija