• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sandžakdanas

01.09.2024

22:34

Teška nesreća u Novom Pazaru! Vozilo Hitne pomoći se sudarilo sa "audijem" -troje povređeno

Shutterstock/MARIOMONTE

Vesti

Teška nesreća u Novom Pazaru! Vozilo Hitne pomoći se sudarilo sa "audijem" -troje povređeno

Podeli vest

U novopazarskom naselju Selakovac večeras je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali vozilo hitne pomoći i automobil marke Audi. Nesreća se dogodila oko 20:30 sati, a prema nezvaničnim informacijama, vozilo hitne pomoći pripadalo je tutinskoj hitnoj pomoći koja je prevozila pacijenta u novopazarsku Opštu bolnicu.

Prema prvim informacijama, u trenutku nesreće u vozilu hitne pomoći nalazili su se vozač, medicinski tehničar i pacijent. Svi su zadobili teške povrede. Nezvanično se saznaje da je vozilo hitne pomoći preticalo kolonu vozila, ali je prilikom preticanja došlo do kontakta s vozilom marke Audi. Nakon kontakta, vozilo hitne pomoći je izgubilo kontrolu i udarilo u zid obližnje zgrade.

Na mestu nesreće okupili su se brojni znatiželjni prolaznici, a jedan od svedoka koji je želeo ostati anoniman izjavio je:

“Čuo sam jak udarac i odmah istrčao vani. Vidio sam vozilo hitne pomoći kako udara u zid, a medicinski tehničar je već bio van vozila, vidno povređen. Sve se dogodilo u deliću sekunde. Scena je bila strašna.”

Odmah nakon nesreće, povređeni su prebačeni u novopazarsku Opštu bolnicu, gde im se ukazuje medicinska pomoć. Na mestu nesreće intervenisale su policijske ekipe koje su obavile uviđaj i započele istragu o uzrocima ove teške nesreće.

Stanovnici naselja Selakovac su potreseni ovim događajem, a saobraćaj je bio obustavljen na nekoliko sati zbog uviđaja. Očekuje se više informacija nakon što policija završi istragu i objavi zvanične rezultate. Audi je samo malo oštećen usled kontakta sa automobilom hitne pomoći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija