• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2024

11:13

Akcija na Bačkim Vinogradima! Automobilom punim cigareta došli na granicu, sačekalo ih ovo (FOTO)

Uprava carina

Vesti

Akcija na Bačkim Vinogradima! Automobilom punim cigareta došli na granicu, sačekalo ih ovo (FOTO)

Podeli vest

Carinski službenici su 30. avgusta 2024. godine na graničnom prelazu Bački Vinogradi, u saradnji sa policijom, otkrili 5.670 paklica cigareta u jednom potpuno pregrađenom automobilu namenjenom za krijumčarenje.

Slučaj je otkriven na izlazu iz zemlje, kada je za detaljan pregled izdvojen automobil domaćih registarskih oznaka, kojim su ka Mađarskoj putovala dvojica muškaraca.

- Već na samom početku kontrole carinski službenik je iza suvozačkog sedišta otkrio specijalno dograđeni prostor zatvoren limenim poklopcem, u kojem su bile zbijeno napakovane paklice cigareta - piše u saopštenju Uprave carina.

 

 

Identičan bunker ispunjen paklicama cigareta pronađen je paralelno sa prvim, u podu automobila iza vozačkog sedišta.

- Slične specijalno dograđene pregrade namenjene krijumčarenju otkrivene su potom u prtljažniku, kontrolnoj tabli, zadnjim vratima, kao i ispod automobilske haube, u prostoru motora između hladnjaka i veznog lima - dodaje se u saopštenju koje je prosleđeno medijima.

Krijumčarene cigarete su zajedno sa putnicima i automobilom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija