• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/vijesti

03.09.2024

09:41

Hapšenje krijumčara droge: Bosanac u vozilu sa troje dece prevozio 15 kilograma marihuane

MUP

Vesti

Hapšenje krijumčara droge: Bosanac u vozilu sa troje dece prevozio 15 kilograma marihuane

Podeli vest

Vladimir V. (39), državljanin Bosne i Hercegovine, uhapšen je nakon što je u njegovom vozilu pronađeno 15 pakovanja marihuane.

Kako prenose crnogorski mediji krijumčar je uhapšen u Vraćenovićima, nakon što su granični policajci zaustavili i pretresli vozilo, danilovgradskih registarskih oznaka u kojem se nalazio su se pored njega nalazili i nejgova supruga S.V. (35) crnogorska državljanka ali i njihovo troje dece.

Prilikom pregleda vozila pronađeno je 15 pakovanja sa sadržajem suve biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Sa dogđajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu V.V. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga- saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Skandal na N1! Antisemitski i antisrpski ispad Ponoša: Prvo napao Marka Đurića zbog jevrejskog porekla, a onda uvredio SPC i pravoslavne vernike! (VIDEO)
Politika

Skandal na N1! Antisemitski i antisrpski ispad Ponoša: Prvo napao Marka Đurića zbog jevrejskog porekla, a onda uvredio SPC i pravoslavne vernike! (VIDEO)

Zdravko Ponoš, lider stranke Srbija centar, jutros je, gostujući na N1, napao ministra spoljnih poslova Marka Đurića zbog njegovog delimično jevrejskog porekla, da bi potom uvredio Srpsku pravoslavnu crkvu i njene vernike, sumanutom izjavom da je Milorad Dodik zvanično u Saboru SPC, koju je posprdno nazvao “Es-pe-ce”.

03.09.2024

11:56

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija