• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2024

12:28

Krijumčario cigarete! Detalji hapšenja krijumčara u Raški

Uprava carina

Vesti

Krijumčario cigarete! Detalji hapšenja krijumčara u Raški

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

"Policija je u Raški, u "folksvagenu" kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 6.500 paklica cigareta, čija se vrednost procenjuje na više od 1,8 miliona dinara. Vozilo i cigarete biće predati Poreskoj policiji u Kraljevu" piše u policijskom saopštenju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Raški, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

 

Foto: Uprava carina

Cigarete/Ilustracija

 

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja biće poznato nakon saslušanja osumnjičenog u tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sprečen šverc: Hrvat u kamionu krijumčario cigarete i suplemente
Hronika

Sprečen šverc: Hrvat u kamionu krijumčario cigarete i suplemente

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Uprave granične policije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su V. Z. (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje.

27.08.2024

14:35

sledeća vest

Vesti

Kada vas ujede jedan, napašće vas ceo roj! Ove namirnice rasteruju stršljenove - Evo kako možete da ih se otarasite
Društvo

Kada vas ujede jedan, napašće vas ceo roj! Ove namirnice rasteruju stršljenove - Evo kako možete da ih se otarasite

Stršljeni su ove godine u Srbiji veoma aktivni, a kada dođu u kontakt sa njima sugrađani najčešće u pomoć zovu iskusne lovce na opasne insekte koji se hvataju sa njima u koštac. Postoji nekoliko načina na koje možemo da ih se rešimo i sami, pre dolaska profesionalaca. Ipak, iskusni lovci upozoravaju da treba biti vrlo oprezan, jer samo jedan ubod stršljena može biti smrtonosan.

03.09.2024

16:02

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija