• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/atvbl.rs

03.09.2024

12:40

Totalni haos u Banjaluci! Bežeći od policije slupali dva automobila, trčeći pokušali da bace kokain u reku!

printscreen

Vesti

Totalni haos u Banjaluci! Bežeći od policije slupali dva automobila, trčeći pokušali da bace kokain u reku!

Podeli vest

Prava drama se odvijala se u Banjaluci nakon što je policija pokušala da zaustavi Audi u kojem su se nalazila dva lica.

Umesto da stanu, oni su se odlučili da beže i tom prilikom izazvali saobraćajnu nesreću. Ali ni tu nije bio kraj. Prestupnici su zatim napustili vozila i krenuli prema Vrbasu da bace drogu.

"Prilikom sprovođenja aktivnosti, istog dana oko 12,40 časova u Banjaluci, prilikom zaustavljanja i kontrole, lice V.S. koje je upravljalo putničkim vozilom marke „Audi“ se oglušilo na zakonito izdato naređenje policijskih službenika i stavljajući u pogon vozilo kojim je upravljao izazvalo saobraćajnu nezgodu, kojom prilikom su nastala oštećenja na dva službena vozila Ministarstva unutrašnjih poslova.

Takođe, lice S.V. i L.P. su nakon zaustavljanja, izašla iz vozila, te se dala u bekstvo trčeći prema koritu reke Vrbas. Tom prilikom je lice L.P. pokušalo da odbaci i uništiti pvc vrećicu u kojoj se nalazila bela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

Lice L.P. i jedan policijski službenik su zadobili telesne povrede i lekarska pomoć im je ukazana u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Kako ATV saznaje, reč je o Vladimiru S. i Luki P.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kakav je dres kod u školama bez klime tokom toplotnog talasa? Markov: Prema pravilima, učenici ne bi smeli ni da piju vodu na času
Društvo

Kakav je dres kod u školama bez klime tokom toplotnog talasa? Markov: Prema pravilima, učenici ne bi smeli ni da piju vodu na času

Dok se učenici osnovnih i srednjih škola u Srbiji i njihovi roditelji pitaju da li zbog vrućina moraju striktno da poštuju dres kod ili postoji, barem ove sedmice dok ne stigne zahlađenje, „gledanje kroz prste“ kada je oblačenje u pitanju, s obzirom da škole nisu klimatizovane i da sparina i visoke temperature otežavaju nastavu, u Bosni i Hercegovini je odložen početak školske godine.

03.09.2024

14:07

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija