• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2024

23:06

On je pretukao devojku u restoranu! Sva krvava završila na ulici (FOTO/VIDEO)

Printscreen/TikTok, Društvene mreže

Vesti

On je pretukao devojku u restoranu! Sva krvava završila na ulici (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Muškarac Đ. L. (26) iz Batajnice koji se sumnjiči da je pre dve večeri nasrnuo na devojku (26) u jednom poznatom restoranu na Novom Beogradu, još uvek se nalazi u bekstvu.

Podsećanja radi, na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak gde se vidi pretučena devojka u ranama i povredama od udaraca.

- Mladić je ušao u restoran malo pre ponoći, kada je odjednom nasrnuo na devojku, udarao je iz sve snage, a kada je njena drugarica pokušala da je odbrani, on se okrenuo i ka njoj pa je i ona dobila udarac nogom u glavu. Bilo je jezivo, pogotovo što niko nije reagovao u tom momentu, a mladić se samo pokupio i pobegao nakon ovog užasa - kaže izvor iz istrage.

 

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni muškarac

 

Inače, za pomenutim mladićem se traga od 2. septembra, međutim, on još uvek nije uhapšen.

- Žrtva i napadač se verovatno poznaju odranije, s obzirom na to da je pretučena devojka policiji prijavila muškarca pod punim imenom i prezimenom, njena sestra je, sa druge strane, takođe dodala da pomenuti muškarac duguje i određenu svotu novca, a motiv ovakvog napada još uvek nije poznat - dodaje izvor.

 

 

Na društvenoj mreži Tiktok osvanuo je snimak na kom se vide dve devojke sa povredama, dok su se ispod ređali komentari.

- Vidite joj rane, kao da je udarao džak, a ne osobu, ovo je jezivo, devojka je unakažena - pisali su masovno ljudi ispod objavljenog snimka, piše Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija